söndag, juni 24, 2012

Jag längtar längtar längtar...

...till imorgonkväll. Åh, vad jag längtar till imorgonkväll! Just nu känner jag mig trött så in i bomben. Troligen ett resultat av de senaste nätternas dåliga sömn blandat med att jag konstant funderar över alla möjliga och omöjliga "vad-ska-detta-sluta-någonstans-tankar". Sådant tar energi. Äter liksom lite på en sådär i smyg hela tiden. Dessutom kommer jag imorgon att köra bil för första gången på jag vet inte hur länge. Och det blir en rivstart. Börjar den första ringrostiga biten här på Manhattan såklart. Mitt i morgonrusningen. Det känner jag mig inte heller helt bekväm med om man säger som så. Jaja, fördelen är väl att jag kommer ha adrenalinet pumpande i kroppen en masse inför mötet jag ska på. Kickstart på dagen skulle man kanske kunna kalla det?

Jag är iallafall otroligt glad och tacksam över att jag inte kommer köra dit helt ensam. M som är den bästa, underbaraste mest fantastiska, kommer följa med som min navigatör. DET känns så BRA! Så att jag åtminstone inte kör vilse på vägen. Och efteråt när det hela är avklarat kan vi njuta lite av att faktiskt ha ett par timmar tillsammans ute på vift med en bil. Tyvärr har ytterligare åskskurar utlovats inför morgondagen, men det känns ändå rätt bra att vi kan köra runt lite efter min stora "performance". Som icke-snorrik-Manhattanbo är det ju en lyx att ha tillgång till en bil ett par timmar.

Men som sagt, det är ett bra tag dit och en hel del som jag ska ha klarat av innan dess. Därför längtar jag nu.... Till att det hela ska vara färdigt. Och helt avslappnad kommer jag inte vara förrän jag är tillbaka i sta'n igen och har lämnat tillbaks hyrbilen. Förhoppningsvis nöjd med min insats. Det är vad jag hoppas hoppas hoppas i varje fall. "Bara man gör så gott man kan" fick jag alltid höra när jag växte upp. Bara man gör så gott man kan, så kan man inte göra mer. Och det är ju så sant så sant. Det jobbiga är väl bara ifall "mitt Bästa" imorgon skulle vara i klass med mina strykningstalanger. Då är det illa. Riktigt illa. Men jag hoppas att det ska gå hyfsat skrynkelfritt till och att jag åtminstone ska kunna åka därifrån med en bra känsla i magen. Oavsett hur det hela avlöper sedan. Det kan jag inte påverka. Det beslutet ligger i andras händer. Men jag hoppas att jag åtminstone ska kunna ge dem något att fundera på.


15 kommentarer:

Lotta sa...

Vännen!!

Det kommer gå bra! Vi håller alla våra tummar för dig. Tänk att du är en av de personer som de är mycket intresserad av!

Skönt att M åker med dig. Det blir jättebra. Sedan kan ni göra något efteråt. Mysigt!

You go girl!!!

Kram!!

ExPIAtriate wife sa...

Haller tummarna! Det gar bra det har! Forstar att biltur under morgonrusning ocksa ar ett aventyr i sig, skont att du har sallskap! Kanske ni kan avsluta med en harlig lunch eller fika sen?
Och det ar ingen slump att de valt att traffa dig imorgon, for du har kunskap och egnskaper de letar efter! Kann dig stolt!!!
Kramar!!!!!

Anonym sa...

Det kommer att gå bra. Jag håller tummarna för dig. Du vet vad du kan. Du är smart, gullig, kompetent, trevlig. De kommer älska dig. Stressa inte upp dig över bilkörningen bara. Tur du har käre M med dig. Kram Sahra

Angelica sa...

Lycka till Anna! Känner igen tankesättet: att göra så gott man kan, sen är det bara att hålla tummarna. Tänk på att du blir en erfarenhet rikare hur eller hur! Kram Angelica från ett regnigt Sverige

✿Ewa sa...

Ja, vi är många som kommer att hålla tummarna för dig i morgon!! Så skönt att ha M med, både för bilkörningen "som nog är värst ;)" och som kan vara ditt bollplank både före och efter intervju.


Visst, om man gör så gott man kan så är det mer än nog. Kul liknelse med strykningen haha. Hade det varit min mammas jämförelse, så hade det gått galant!! Hon älskade att stryka! :o)Vilket inte har smittat på något sätt till mig. haha!

Stooor stooor Lyckatill KRAM!

finelinan sa...

Lycka till!

Miss Marie sa...

Det kommer gå superbra! Håller alla tummar jag har! :) Lycka till!

Channal sa...

Heja DIG!!

Fixar du köra bil i Manhattan och inte har kört på länge då kommer du fixa resten galant!! Skönt att ha sällskap!

Go Saltis Go! Håller alla tummar o tår för dig!

KRAM Anna

olgakatt sa...

Just nu hoppas jag att du sover gott på ditt söta öra och samlar energi till en stressig dag. Jag ler åt din önskan att det ska vara måndag kväll fort, känner igen känslan!
Har er bägge i tankarna hela dagen och ser fram emot rapport!

Martina sa...

Härligt att ni fick, trots allt, en bra midsommar!

Och jag önskar dig verkligen ett stort lycka till inför idag! Som sagt, man kan inte göra mer än sitt bästa! Och det kommer du säkert att göra.
Hoppas att ni far lite mystid efterat!
Kramar

Trillingnöten sa...

STORT lycka til idag! Som du sa, gör ditt bästa och sen får det vara bra nog :) jag håller alla tummarna jag kan inför körning OCH ditt stora möte!

Anna, Fair and True sa...

Håller tummarna! Det kommer gå så bra!

franziengland sa...

Hej Saltis!
Jag har inte hängt med här på ett tag, men just idag tittade jag förbi, så att jag perfekt kan hjälpa till och hålla tummarna jag också :) .
Hoppas att det har gått riktigt bra och att du kände att du fick fram det du ville. Jättespännande med intervju!
Kram.

Marianne sa...

Jag håller tummarna stenhårt, även om det egentligen inte behövs för DU ÄR SÅ BRA SALTIS!!!!

Iiiiiiiiii vad spännande!!!!

KRAMAR!

Västmanländskan sa...

Håller alla tummar!