fredag, juni 08, 2012

Kalasbilder

Nu har jag äntligen hunnit gå igenom alla bilder från Lill-Skruttans födelsedagskalas förra lördagen. Vi hade ju en enorm tur med vädret. Det var sagt att det var risk för åskskurar, och ett oväder var på väg in över New York City och prognosen sa att det eventuellt skulle vara här under lördagen. Vi var alltså inställda på vår Plan B att ha kalaset inomhus på samma ställe som förra året. Men vi hade tur tur tur, så stormen och hällregnet kom under fredagnatten. Tidigt på lördagmorgonen regnade det fortfarande kraftigt men på förmiddagen var det fint igen. Sedan hade vi härligt väder med växlande molnighet och sol och lagom temperaturer. Så kalaset kunde hållas på vår innegård vilket ungarna älskade eftersom där finns en stor lekplats och man nu även satt igång vattnet (vatten är ofta igång här i stadens lekparker mellan Memorial Day weekend och Labor Day weekend alltså sista helgen i maj och första i september). Här kommer en Superbildbomb! Håll i er!!!

Det lektes såklart i vattenspridaren.


I bakgrunden här ser ni våra kalasballonger. Vi hade mat och dryck och tilltugg där i skuggan under byggnadsställningen. Självklart var det många andra barn på lekplatsen också som inte hörde till vårt kalas.En del av det tilltugg vi hade
Sedan kom pizzan!

Och sedan var det dags för tårtan! T-Rex-tårtan!!!
Här försöker M tända ljusen vilket inte var det lättaste för det blåste lite.


Två mammor och tillika vänner till mig! 

I väntan på att fiskdammen ska "börja".

Efter att alla fiskat. Då blev det plötsligt väldigt tyst och lugnt ett tag då alla satt och sög på sina klubbor....

I påsarna hade vi lagt lite godis (klubbor och ett par chokladbitar och sega fruktgodisar) samt klistermärken (med dinosaurier såklart), ett par små leksaksdinosaurier i plast, ett litet paket kritor samt en hemmagjord liten "målarbok" med dinosauriebilder.


Men ganska snart kom de igång igen.


Som sagt det var ett otroligt lyckat kalas och vi var alla väldigt nöjda och glada då det var över. Då fick vi hjälp av en del av våra vänner med att plocka ihop och städa undan. Och sedan tog vi hissen upp med våra saker och så blev det presentöppning på vardagsrumsgolvet. Till Lill-Skruttans förtjusning. Idag har jag fixat tackkorten och ska ge dessa till de barn på dagis som kom på kalaset, och till de som inte går på dagis ska jag skicka kortet. 
4 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Ser helt vilt ut på sista bilden :) Vad varmt det verkar vara! Härligt.

Saltistjejen sa...

Steel City Anna,
japp det var en varm men skön dag! Som sagt supertur med vädret!
:-)
Kram!!

Miss Marie sa...

Förstår att stora tjejen blev nöjd med det kalaset! Det såg riktigt skoj ut! :)

Saltistjejen sa...

Miss Marie,
hahaha japp det var ett väldigt lyckat kalas. Och det kan vi till största delen tacka vädergudarna för. ;-)
Kram!