tisdag, maj 28, 2013

Check in check out

Lång dag idag. Tidigt på jobbet. Check in! Samtal med chefen. Check! Presentation. Check! Gick väldigt bra. Både samtal och presentation. Check! Massor med email. Både i inbox och senare skrivna & sända. Check! Check! Check! Telefonkonferens. Check! Fler email. Lunch framför datorn. Check! Review. Check! Upptäcker att jag gjort misstag tidigare. Check! Kontaktar behörig person som kan rätta det hela. Check! Packa ihop. Check! Drygt 11 timmars arbetsdag är över. CHECK! Köra bil i regnet. Check! Köaköaköaköaköaköaköa till Holland Tunnel. CheckCheckCheck!!! Hemma. Äntligen! CHECK! Cirka 3 timmar pendlingstid i bilen är över för denna dagen. Nu dröjer det nästan 10 timmar tills nästa pendlingspass påbörjas. Checkelicheck! Möts av solstråle utanför hissen. CheckHjärtaCheck! Middag med rödvin väntar. Check! Och sedan present fint inslagen av Solstrålen. Check! Älskar min familj!!! CheckCheckCheckilecheck!!! Tunga ögonlock. Checking OUT....

11 kommentarer:

Miss Marie sa...

Oj, busy days! Hoppas idag blir lite lugnare!

Desiree sa...

Oj väldigt långa dagar och sedan med pendling och allt så förstår jag att du får tunga ögonlock på kvällskvisten. Jag hoppas som Marie att det blir lite mindre intensivt framöver men det verkar som ni ofta har väldigt mycket på ditt jobb. Det är bra att du trivs bra för det underlättar när det blir så här mycket så här långa dagar.
Kram!

Saltistjejen sa...

Marie,
Ja idag blir det nog lugnare. Tror jag. Men det var en väldigt bra dag igår och jag fick verkligen massor gjort.


Desiree,
Det går i vågor det hör ned arbetsmängden. Just nu har vi mycket eftersom vi förbereder för en av debattörers diabeteskonferenserna som vi ska närvara vid och presentera på. Så det är mycket att få färdigt innan dead line. Men jo, jag tycker väldigt mycket om mitt jobb och mina kollegor! Vilket är otroligt skönt.
Kram!

Millan sa...

oj hjalp! Det later som en riktigt lang dag och sarskilt med pendlingstiden. Hoppas du kan jobba lite hemma ocksa den har veckan? Men skont att du trivs sa bra pa jobbet anda. Da ar det ju vart det! Gott att ha en sa fin familj att komma hem till i slutet av dagen anda :-). Kram

Annika sa...

HOPPAS också att det lugnar sig för dig snart. Dina pendlingar måste slita. Hoppas du kan jobba mer hemifrån än du gör idag.
Jag är också glad att du trivs så bra på jobbet.
OCH tummen UPP för en älskad familj.
Ha en fin onsdag nu!!
Kram!

Suzesan sa...

KÄMPA Saltis VAD duktig du är!!!

Åh vad jag är glad för din skull att du fått detta jobbet. VIP.

Jag läser om diabetes. LÅTER viktigt. Det har min brorson och det hade min storebror.

Kram din vän;)
/Susanne

Martina sa...

Härligt med ett sant varmt välkomnande när man kommer hem efter en lang och tuff arbetsdag!
Glöm inte att andas samtidigt som du checkar av uppgift efter uppgift.
Kramar

Lotta i USA sa...

I know the feeling!!!

Vad duktig du är!

Check på dig raraste du!

KRAM

Anonym sa...

Oj, vilka långa dagar! Nu är jag åter till din blogg, ska läsa ikapp lite nu och då. Jag finns numera här. http://kattaspraliner.blogspot.se/
Kram

Emma sa...

Oj oj oj, jag är inte avis kan jag säga! På stressen- men det måste ändå vara tillfredställande att KOMMA HEM efter att ha gjort ett bra jobb. Tänk att komma hem till en tom lght efter det där! Vilken tur vi har, vi som delar livet med någon/några vi älskar. Mycket viktigt -i alla fall i längden.

Saltistjejen sa...

Millan,
ja vissa dagar blir långa. När det är mycket så blir det så. Men jag trivs otroligt bra på jobbet så det känns ändå helt ok. Det är ju också så att det är periodvis mycket men däremellan är det lugnare.
Och att komma hem till familjen sedan är så himla skönt!
Kram!


Annika,
Tack! Ja pendlingarna tar ju en del tid. Å andra sidan uppskattar jag de ibland. Inte hemresan men ditresan på morgonen kan vara riktigt skön. Då det ännu inte är alltför mycket trafik. :-)
Och familjen, ja vad vore man utan den???
Kram!!


Suzesan,
Tack kära söta du!! Duktig vet jag inte om jag är, men jag trivs väldigt bra och det är kul! Då är det lättare att jobba mer de dagar det krävs fler timmar. Och visst är det så att diabetes är viktigt. Eller snarare att få veta mer och även försöka utveckla olika behandlingar för de som är sjuka. En så otroligt vanlig sjukdom!
Kram!!


Martina,
ja det värmer verkligen i hjärtat av att bli mött redan när man kliver ur hissen!! :-) Då känns det underbart att vara hemma.
Kramar!


Lotta,
ja jag vet att även du har de otroligt stressigt omkring dig ibland. Mycket mycket. Det är på got och ont tycker jag. En del av mig trivs med allt det här också. Faktiskt. och jag saknade det enormt när jag var utan jobb. Men visst, det är aldrig bra om det blir alltför mycket eller i för långa perioder.
Kramis!


Kattaspraliner,
så ROLIGT att du är tillbaks nu Katta!!!
Jag ska genast lägga till din nya bloggadress också!
KRAMAR!Emma,
hahaha nej det förstår jag att du inte är. Å andra sidan gillar jag en del av sådan här "stress" också. Den stimulerar mig på ett jädrigt konstigt vis. Men visst, det får inte bli för mycket. men jag saknade faktiskt den här känslan mycket då jag var arbetslös. Att verkligen har många trådar att dra i och att försöka få ihop allt.
Men visst är det skönt att komma hem till en älskad familj! DET är det och jag känner mig just nu otroligt lycklig över att både ha ett arbete jag tycker väldigt mycket om, OCH en familj jag älskar över allt annat! DET är lycka!
:-)
Kramar!!