lördag, maj 11, 2013

Jag vet iallafall vart jag inte ska leta

Den här skylten sitter sedan i fredagskväll upptejpad på vår sovrumsdörr. "Inte titta nånstans i min säng". Anledningen är morgondagen. Då är det nämligen Mother's Day här i USA. Och jag ska få en överraskning. Därför har jag fått mycket stränga order om att jag minsann inte får titta någonstans i vårt sovrum. Sedan igårkväll gäller alltså "ingenstans alls i hela sovrummet". Överraskningen är nämligen flyttad nu till ett nytt (och mycket bättre) ställe eftersom Lill-Skruttan ju skulle sova i just sängen och det gick tydligen inte så bra med överraskningen där. Det fick jag veta innan hon skulle lägga sig igårkväll.

Nu väntar jag bara på vad morgondagen kommer att bjuda på! Jag fick lova ("pinky promise") att inte vakna först imorgonbitti! Hm, det löftet ska jag nog iallafall kunna hålla utan större problem.


5 kommentarer:

Monica sa...

Det är spännande och underbart med barn:-), vad gullig hon är! Trevlig Mors Dag!

Desiree sa...

Låter spännande och så sött. Ha en underbar Mothers Day imorgon. Jag tror bestämt att du kommer att kunna se fram emot att bli rejält firad. Vilken härlig utflykt ni också gjorde till DUMBO med smorgåsbordet. Låter som något som jag hade gillat mycket.
Kram!

Steel City Anna sa...

Hon är ju för härlig :)

Saltistjejen sa...

Monica,
Ja visst är det! Barn är så härliga på det där direkta viset.
Kram!


Desiree,
Tack! Och ja, vädret här är strålande idag så vi ska försöka komma ut. DUMBO hade du gillat helt klart!
Kramar!


Steel City Anna,
:-)

finelinan sa...

Så gulligt!