fredag, maj 03, 2013

Nu är de här!!!

Sent igårkväll (eller natt snarare) anlände de. Vårt Kära Sverigebesök. Svägerskan, Loff och M's mamma. Reströtta och jetlaggade men glada över att vara framme. Det blev lite te och mackor och prat innan det var dags för sängbäddning. Nu får vi rå om dem en hel vecka. Fast som Lill-Skruttan sa "Jag önskar de kunde stanna i TVÅ veckor. EN vecka är ju alldeles för KORT!" Och visst är det så. En vecka rusar iväg. Men just nu försöker jag att inte tänka på det utan njuta av att de är här. Vädret är perfekt också. Vare sig för varmt eller för kallt. Det ska bli runt 17 grader idag och sol. M tagit helledigt och gör staden med familjen men själv arbetar jag (hemifrån idag) men jag har planerat en kortare dag och kommer ansluta till dem senare i eftermiddag ihop med Lill-Skruttan.

5 kommentarer:

olgakatt sa...

Skönt att veta att de kommit fram ordentligt!
Hoppas vädret håller i sig och inte blir FÖR varmt.
Jag följer med i fantasin, i alla fall på promenaden i High Line Park, till the Boat House och alla slingorna i Central Park.
The Cloisters måste ju också vara fantastiskt så här års, eller?
Sysselsättning lär inte saknas.....

Saltistjejen sa...

Olgakatt,
nejdå sysselsättning lär inte saknas...! :-)
Och vädret ser ut att bli lagom varmt faktiskt. Åtminstone de närmaste dagarna.

Liz sa...

Harligt - njut och sa far vi se dig pa bloggen om en vecka da alltsa? :)
Kramar

Desiree sa...

Jaaa vad kul! Njuuut nu av varandra och ha en helt underbar vecka tillsammans. Man hinner mycket på en vecka också. Bor de i någon av gästlägenheterna i huset eller på hotel i närheten av er? Ha det superhärligt som sagt med mycket prat, skratt och goa kramar.

Martina sa...

Vad mysigt! Hoppas att ni far en jättehärlig vecka tillsammans!
Kramar