torsdag, maj 02, 2013

Massor massor massor

underbart skönt att vara hemma igen! Jag har som sagt haft ett par riktigt bra dagar på konferensen. Lärorikt och roligt. Dock intensivt. Ofta uppe vid 6-tiden på morgonen och sällan i säng före midnatt. Sessioner, workshops och däremellan mingel och nätverkande. Jag älskar det verkligen och jag tror banne mig att jag är en naturbegåvning på sådant här minglande faktiskt hahaha, bara jag är i "rätt miljö" med "rätt personer" att mingla med, dvs med personer jag har åtminstone något genemsamt med. Så det har varit roligt, men visst tar det en massa energi. Man är konstant under sådan här event. Från morgon till kväll. Inklusive frukost, lunch, kafferaster och middag.

Så det är skönt att vara tillbaka hemma igen. Tågresan igårkväll gick hur bra som helst och jag kunde kliva ur vår hiss strax efter åtta på kvällen. När hissdörrarna gled upp möttes jag av en glad och förväntansfull liten Skrutta!!! Åh, det kändes så varmt i hjärtat när jag fick se henne stå där utanför hissen. Strålande som en liten sol. Hon hade längtat och stått "på vakt" utanför hissen ett tag för att välkomna mig. Det blev en riktigt mysig kväll, men vi var alla trötta så både M och jag somnade tidigt.

Idag har jag en hel hög med jobb som jag måste beta mig igenom. Mycket som jag inte hunnit med de här dagarna i Baltimore. Jag har kommit en bit på väg men det är en hel del kvar. Och sedan ikväll kommer ju vårt Kära Sverigebesök! Som vi längtat! Jag ser fram emot den kommande veckan. Att få ha dem här hos oss. Prata, skratta, äta och göra saker tillsammans igen. Jag måste jobba en del men har tagit två dagar ledigt, samt kommer kunna arbeta hemifrån ett par dagar också vilket känns fantastiskt bra! Så ifall det blir lite tyst på bloggen (igen...) och om ni saknar mig i era bloggar så vet ni varför.


6 kommentarer:

Carita Liljendahl sa...

Intensivt var verkligen det rätta ordet! Har själv en intensiv vecka och ju äldre man blir (51 snart) kräver det mer energi än man har :-)
Som yngre orkade man mer, men visst vill man ändå fortfarande ånga på så gott man kan :-)

Önskar dig en fin tid med Sverigegästerna!

Liz sa...

Harligt, kan riktigt se E sta dar och vanta vid hissen..:) Njut nu av ert besok fran Sverige, skont att du kan jobba hemifran och aven ett par dagar ledigt, hoppas ni har en del kul inplanerat sa ni kan njuta av det vackra varvadret.
Stor kram

Lotta i USA sa...

Borta bra med hemma bäst! Vet hur det är, man har det bra men alltid mycket jobb som väntar när man är tillbaka. Skönt att du kan jobba hemifrån!

Underbart med vänner som kommer. NJUT!!!!!

KRAM!
Lotta

Anne-Marie sa...

Instämmer med Lotta att hemma är bäst. :)
Verkligen fint att du haft en sådan bra och givande affärsresa/möte.
Och så får du Sverigebesök - kul! Kram!

Trillingnöten sa...

Låter fantastiskt på alla sätt och vis! Och som du sa JOBBIGT :) Det är skönt att det bara är under en begränsad tid så att man kan ladda om och ta det lugnt ett tag! Njut av helgen nu!

Annika sa...

DET låter bra det där.
Kan tro att det var finfint att komma hem!
OCH vad roligt med ert besök!!!
NJUT och ha SÅÅÅÅ kul!!!
KRAMAR!!