måndag, maj 27, 2013

Memorial Day

Äntligen kom solen tillbaka! Och den där lagoma värmen. Runt tjugo grader som jag älskar! Efter en otroligt lugn och skön morgon och förmiddag då vi både hann prata med svenska Skatteverket samt Skåne (samtal med både farmor och Svägerskan) och även tvätta veckotvätten begav vi oss till slut iväg ut i det vackra vädret. Central Park var målet. Och det blev en härlig eftermiddag där. Picknickfilt, fotboll, glass, lek och mys.
En skön långhelg har vi haft och en fin Memorial Day. Nu är det ny vecka igen och det känns som om det återigen drar ihop sig. Kalendern är full och jag vet att veckorna fram till juli kommer att bli mer än välmatade om man säger så. Vi får se hur mycket jag kommer att hinna och orka med bloggen och bloggandet.

7 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Då gillar vi samma väder! Lagom varmt, tack!

Saltistjejen sa...

eastcoastmom,
japp! Fast tyvärr är det sällan just den temperaturen här utan oftare varmare och fuktigare. Redan nu i veckan ska det stiga mot 30 grader. Men men man får njuta de dagar det är sådär "lagom"! :-)

Annika sa...

Det är en perfekt temp då det ligger runt 20!
Fina bilder på er alla.
Nu är helgen slut. HOPPAS att det inte blir för mastigt för dig med jobb och annat.
Kramar!

Martina sa...

Härligt med en mysig langhelg!
Speciellt da du verkar ha väldigt mycket pa gang ända tills i juli. Blir det semester da? Sverige? Eller andra planer kanske?
Kramar

Emma sa...

Fina bilder på er, ni ser ut att ha det så bra! Hoppas att du kan klämma in fler liknande dagar framöver

Desiree sa...

Vilken mysig Memorial day ni fick. Glad att solen kikade fram och ni fick njuta av gött väder en sådan här ledig dag. HOppas du fick tillfälle att ladda batterierna lite för det verkar var full rulle annars på programmet. Här fick vi också njuta av en solig och fin dag igår och halva dagen idag men nu är regnet och kylan tillbaka igen :-(

Saltistjejen sa...

Annika,
ja det är det verkligen. Idag var det dock kyligt igen. och regnigt. men nu ska tydligen värmen komma. Så jag lär snart klaga på det hahaha!
Kram!


Martina,
ja det var en skön helg helt klart. Och ja det är mycket nu fram till slutet av juni. Sommarensemester har vi inte riktigt planerat än. Har inte hunnit med det haha! Vi får se hur det blir och vad det blir.
Kram!


Emma,
Tack! och ja, vi har det bra. Vi hoppas på fler sådana här perfekta väderdagar framöver. :-)
Kram!


Desiree,
ja det blev en riktigt fin Memorial Day. Tyvärr höll inte vädret i sig. Idag var det kyligt och regnigt igen. Fast jag passar på att njuta lite a kylan för det ska bli upp mot 30 grader och mer nu i veckan. Så jag passar på att känna hur BRA det känns när man slipper ACn hahaha!
Härligt att ni hade en fin helg ni också!
Kram!