lördag, maj 18, 2013

Fredagkvällen

Igår hade vi en ljuvlig försommarkväll här. Med runt 22 grader och sol, men ingen fukt. Vi bestämde oss att gå förbi "Faculty Club" på Happy Hour eftersom det var länge sedan vi var där sist. Det är ju M's arbetsgivare som har Happy Hour varje onsdag och fredagskväll mellan 17-19. Under vår och sommar brukar det dra mycket folk som sitter ute och grillar eller bara njuter av vädret.

Längs med gången utanför Lill-skruttans dagis är det nu så grönt och vackert med sådana här blålila och vita blommor längs kanterna

Azaleorna blommar för fullt nu runt om på campus och det är så vackert! Lill-Skruttan ville bli fotograferad med de vackra blommorna

Hepp! En glad tjej.


Glad tjej med sin pappa. Men kvällar som denna saknade vi verkligen våra gamla "Vapendragare" Familjen K, Familjen Brooklyn (f-d Grannarna) och Familjen Boston... Detta är förta våren ingen av dem har varit med oss på Happy Hour och visst känns det lite tomt.

Som tur var kom våra andra vänner förbi och tjejerna som inte sett varandra på drygt två veckor eftersom O och hennes familj varit i Paris, hade en fantastiskt rolig kväll tillsammans

Såhär glad var Lill-Skruttan över att få träffa sin kompis O igen

En liten sväng förbi dagisets Trädgårdsland

På väg hemåt

Kvällar som denna är det verkligen ljuvligt att bo vid ett sådant här campus. Så mycket grönska och en stark känsla av community. Det är verkligen guld värt. Idag lördag blir det också en rätt full dag. Det blir konsert med Bari nu på förmiddagen (PA Board på dagiset har anordnat detta och det är alltså en fundraiser). Sedan har vi planerat att gå med några andra familjer till Central Park och ha picknick samt att se ifall karusellen där har öppnat för säsongen. Jag tror det kommer att bli en riktigt skön dag och jag önskar er alla en fin lördag!

3 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Det är underbart i stan just nu! Eller i alla fall i fredags och lite igår :) Idag är det väl inte lika roligt med regn. Å andra sidan behövs det regn också! Här är ju risken stor att det blir torka och grejer så :) Hoppas ni fick en trevlig lördag och att söndagen blir fin!

Lotta i USA sa...

Härligt Saltis!! Det är så grönt nu i stan och här ute har allt exploderat. Love it.

Sköna kvällar har det varit. Idag är det regn men det passar mig bra, måste städa ;)

KRAM!! Ha en fin vecka

Lotta

Steel City Anna sa...

Vad fint och grönt det är. Bluebells heter blommorna, här blir marken alldeles blå av dem i skogen i slutet av maj, längtar!