fredag, maj 03, 2013

Första dagen med Familjebesöket

Idag fredag var vår första heldag tillsammans med vårt Familjebesök. Efter en gemensam frukost på morgonen gick Lill-Skruttan till dagis och jag jobbade medan Besöket och M drog ut i staden. På eftermiddagen kom de tillbaka efter en lång shoppingrunda. Med sig hade de även finfika från Balthazar. Det blev en härlig eftermiddag och kväll tillsammans. Lill-Skruttan var som ett popcorn i het olja när hon studsade runt och njöt av att ha både Svägerskan, Loff och Farmor hos sig! Det är helt fantastiskt att se hur roligt hon har tillsammans med dem och hur mycket hon tycker om att vara med dem.

Lill-Skruttan visar stolt upp sina teckningar och annat från dagisFinfika...

...från BalthazarEfter fikat blev det Förtidsfödelsedagsfirande!

Present från Olgakatt med familj

En fin Malmötröja!!

Och sedan presenten från Svägerskan & Loff

Ett Dinosauriespel!
Lässtund med Farmor

Tazo vaktar Farmor G's väska

Medan jag och M fixade middagen spelades ett tufft parti "Fia med Knuff"
Sedan en första omgång med nya Dinosauriespelet. Vinnaren studsar ut ur bild!

Middag med Gänget
4 kommentarer:

ExPIAtriate wife sa...

Ah vad underbart! Finns det nagot battre balsam for sjal och hjarta an efterlangtat besok! Lill-Skruttan ser verkligen ut att stortrivas med alla nara och kara runt omkring sig!
Japp, den 22 landar vi i NYC! Hor av mig da det narmar sig!
Kram!

Desiree sa...

Underbart härligt! Så kul för er alla tre att ha över familjen hos er men extra kul att se hur mycket lilla E tycker om att ha hela gänget sammlat. Det märks att hon har fått en fin och nära relation med sin släkt även om ni bor på andra sidan atlanten. Ibland spelar avstånd trots allt ingen större roll :-)
Kraaam!

Saltistjejen sa...

ExPIAtriate wife,
Ja det är så roligt att se verkligen! Mysigt att ha dem här. Kul att du kommer hit snart och det vore väldigt roligt om vi kunde få till en träff!
Kram!


Desiree,
Visst känns det otroligt bra att E har en så bra relation till den externa familjen trots att vi ju inte ses så ofta. Det värmer i hjärtat att se.
Kramar!

Lotta i USA sa...

Jättehärligt med familjen på besök! Njutning. Vad bra ni har det ser jag. Och vädret är ju perfekt!!!

Stor kram och ha fortsatt fina dagar ihop!

Lotta