tisdag, maj 14, 2013

Tack för Tummarna!

Stort TACK till er som tänkt på mig idag och kanske till och med hållit en tumme eller två! Det visade sig att era tankar och tummar gjorde susen. Det hela gick jättebra. Och som alltid kändes det otroligt bra efteråt då man gjort ett bra jobb. Att stå och prata inför folk kan ju vara lite pirrigt i sig (även om jag oftast inte tycker det är så jättejobbigt). Att prata på professionell nivå är dessutom lite annorlunda. Jag känner mig alltid lite småspänd inför sådana presentationer. Särskilt på ett språk som liksom inte kommer helt automatiskt. Och dessutom som "ny" i den här företagsvärlden. För visst känns det annorlunda att prata inför de här kollegorna jämfört med de gånger jag presenterat egna data. Som jag verkligen kunnat innan och utan. Det magiska ordet för min del vad gäller sådana här presentationer är FÖRBEREDELSE. Och Övning. Så jag använde min pendling. Både igår då jag fick köra en rejäl omväg för att President Obama råkade befinna sig i staden så man stängt av FDR (först svor jag ganska rejält kan jag meddela....). Samt i morse på väg till jobbet. Ibland har det verkligen sina fördelar att ha en längre pendling. I bil. Ensam.

Men nu är jag helt slut. Trött, tröttare tröttast. Det blir till att lägga sig samtidigt med Lill-Skruttan ikväll. För imorgon ska jag upp och köra till jobbet igen. 04.50 imorgon bitti ringer min klocka. Men jag tror nog jag kommer kunna sova riktigt gott innan dess.

Godnatt!

10 kommentarer:

Sahra sa...

Skönt att det gick bra. Jag känner mig aldrig bekväm att prata inför folk. Inte ens mindre samlingar. Knappt ens när jag inte känner någon. På fest eller i annat sammanhang. Pratar helst inte alls. Så jag är djupt imponerad över alla som klarar det relativt obehindrat. Kram

Desiree sa...

Kul att det gick bra. Alltid skönt när man har det överstökat och känner att man fixat det hela på ett bra sätt. Ja det är absolut så att övning och förberedelse är det bästa medlet att övervinna nervositet. Hoppas du fått en god natts sömn nu för 04:50 är väldigt väldigt tidigt.
Kraaam!

Suzesan sa...

Kan låtsas att jag höll tummarna och säger då istället GRATTIS till bra presterat Saltis.

Allt sånt är ju nervöst. Bra att vara lite nervös för då höjer man sin ribba och focuserar mer. Bara om man kan kapsla in nervositeten och inte låter den ta över.

VAD duktig du är!!!

Kram
/Susanne

Saltistjejen sa...

Sahra,
haha privat har jag inte så svårt att prata.... ;-) Men att hålla en presentation är så annorlunda. Det tycker jag fortfarande känns nervöst. Självklart skiftar det lite beroende på "publiken" men oftast är det något jag måste öva på innan. Fast om jag övat och känner mig hyfsat säker kan det vara riktigt roligt också!


Desiree,
Tack! Ja det känns så skönt när det är över. Alltid samma känsla att ha det gjort. Övning och förberedelse är verkligen viktigt. Iallafall för mig.
Kram!!


Suzesan,
hahaha! TACK gulle dig!
Vist är det bra med lite nervositet eftersom man är mer skärpt då. Igår höll det sig på en rätt lagom nivå ändå. Lite småfladder i magen men inte så illa att rösten inte höll. ;-)
Kram!!

Annika sa...

BRA Saltis!!
Du är cool.
Jag hade svimmat. Hatar att stå upp inför folk och prata.
Hatten av !
Visste att du skulle ro hem det.
Kram!!!

Victoria sa...

Skönt att läsa att det gick bra!!
Kramar//Vic

Emma sa...

Bravo!

Martina sa...

Härligt att det gick sa bra med din presentation!
Förstar att du känner dig helt slut nu när alla spänningar släpper.
Hoppas du far en rejäl nattsömn sa att du är fit for fight i morgon igen och den tidiga uppstigningen.
Kramar

Saltistjejen sa...

Annika,
haha svimmat kanske du inte hade gjort. Men visst, det är ju olika hur pass mycket man gillar/ogillar att prata inför folk.
Tack för dina gulliga ord!
Kram!


Vic,
Tack!!
:-)
kramar!


Emma,
Tack söta du!


Martina,
ja det känns väldigt skönt nu när den är över. Alltid en lika härlig känsla.
Kram!

Västmanländskan sa...

Härligt att det gick bra!