fredag, maj 17, 2013

Lite fredagsblandning

Så var den här hektiska fredagen över. Dagen har gått bra, men det känns verkligen som om "allt" samlades till en och samma dag. Här kommer en liten sammanfattning av dagen.


Först bakade jag och Lill-Skruttan scones i morse som vi skulle ha med oss till dagis för vår frukost där. Frukosten blev väldigt lyckad med en mängd olika godsaker. Bland annat bagels, blåbärsmuffins, otroligt god yoghurt med hemgjord fruktkompott, fantastiskt god hemlagad misosoppa och så kaffe och juice såklart.Utanför klassrummet sitter barnens teckningar uppe som de ritat sedan deras studiebesök på New York City Ballet. Här är Lill-Skruttans som jag blev jätteförtjust i.


Senare på dagen promenerade jag genom staden för att hämta bilen som varit på service på West Side. Vädret var strålande så det var en riktigt härlig promenad.


Passerade Broadway


En av cykelbanorna

West Side

Lipton myste när han kommit hem från veterinären


Bilen var det inget fel på så servicen gick hur smidigt som helst. Likaså att köra hem den genom staden. Lipton kom hem och allt hade gått bra hos veterinären. Det enda jobbiga är att vi ska ge honom antibiotika i två veckor efter ingreppet. Det känns som om det kommer att bli en kvällsaktivitet ingen av oss kommer att vara särskilt förtjust i....

6 kommentarer:

olgakatt sa...

Två veckors antibiotika efter tandbehandling - varför? Låter väl häftigt i mina öron om det inte varit något väldigt djupgående som t ex ett krurgiskt ingrepp i infekterat område.

Martina sa...

Hoppas att du kan fa en lugn och skön helg med lite vila efter din stressvecka!
Kramar

Saltistjejen sa...

olgakatt,
ja vi tyckte också att det lät väldigt länge! Jag vet inte men tror inte det var några "kirurgiska" ingrepp. Inga tänder togs bort.


Martina,
Tack! ja det ska bli skönt med helg nu.
Idag blir det en hel del aktiviteter men jag tror det kommer att bli roligt.
Kram!

eastcoastmom sa...

Fantastisk bild på dansaren!

Saltistjejen sa...

eascoastmom,
Tack!! :-)
Jag tycker också den var otroligt fin!
Fast jag är ju partisk hahaha!

Steel City Anna sa...

Imponerande teckning igen tycker jag! Vad noga hon har varit med alla leder och muskler.