måndag, maj 06, 2013

Hur bra som helst

Ja, så skulle man kunna sammanfatta de här senaste dagarna. Helgen har varit otroligt innehållsrik. Fylld av aktiviteter och mys från morgon till kväll. Tiden räcker inte till för att berätta men här kommer en rejäl bildbomb från lördagen. Håll i hatten! Kanske kan det komma fler bilder senare då det finns mer tid. Men nu går all tid åt till att NJUTA av vårt sällskap! Kan dock berätta att vi nu under söndagen spenderat den mesta tiden i DUMBO och sedan blev vi bjudna på en underbart god middag på Pastis av Farmor G. Imorgon ska jag dock få vara med om något riktigt spännande och roligt med Lill-Skruttans dagis. Ett studiebesök på NYC Ballet! DET ska bli så kul! Om man får fotografera där kommer jag att göra det och då lovar jag att visa lite bilder här på bloggen senare.

På väg till Brunch i The Boathouse i Central Park

Vink vink...

...till pappa M och Loff

"Farmor här får du en blomma jag plockat!"Dags för brunch i en underbar New Yorkmiljö
Sedan köptes biljett till en roddtur


Lillasyster & Storebror

Skål!Rockefeller Center

Matchande huvudbonad....

Som sagt. Imorgon förmiddag blir det Ballet och sedan på eftermiddagen kommer jag ansluta till resten av familjen. Men nu sängen. Godnatt och hoppas ni alla får en fin ny vecka!


8 kommentarer:

Miss Marie sa...

Vilka härliga bilder! Man riktigt ser vårglädjen i dom! Och vad söt E är i finklänning!

Visst var det på The Boathouse som de första bilderna på prinsessan Madeleine och Chris togs? Känner igen det namnet! :)

Annika sa...

Vilken bildbomb.
Ja, man ser lyckan! OCH jag förstår att ni har roligt att ni ALLA njuter.
SÅ ska det vara.
GUD vad roligt med besök på NYC Ballet.
Jag hade baxnat om jag fått följa med på DET!!!
HOPPAS du får fotografera!!!
Kram!!

Emma sa...

Ååååh vad många fina bilder. Vad lyckat allt ser ut, underbart att få bjuda på er stad i sin vackraste skrud när ni har finbesök. Stan är lika fin som Lill-Skruttan i sin klänning. Nästan.

Anna, Fair and True sa...

Vad ung Ms mamma ser ut att vara! Och E blir mer lik och lik dig. Vad gulligt med ansiktet i ballonghjärtat.

Victoria sa...

Jättefina bilder, så vackert med alla träden fulla av blommor! Och E sen, med sin fina klänning!!
Kramar//Vic

Desiree sa...

Det märks att ni har det hur bra som helst och njuter för fulla muggar. Härligt att se. Vilken trevlig och mysig brunch på The Boat House ni fick med en liten roddtur och allt. Ha det så spännande imorgon med besöket på NY ballet. Det ser jag fram emot att höra mer om när du varit där.
Kram!

Trillingnöten sa...

Det är ju så kul med besök så att man kan få "turista" lite också i sin hemstad! :) Båttur är väl kanske inte nåt man gör i vanliga fall! :) Härlig helg!

ps. Tack för erbjudandet om att kontakta Es dagis! Det uppskattar jag! det kan bli aktuellt framöver, så jag hör av mig igen. Alltid värt en chans!

bettankax sa...

Underbara bilder!! Lill-Skruttan är BEDÅRANDE. Jättefin klänning:))
Det syns verkligen ni njuter av tiden med varandra och det kanonfina vädret.
KRAM!!