fredag, mars 19, 2010

Arbetsveckan slut

Så är denna arbetsvecka slut. Det är fredag igen. Och vilken fredag! Solen gassar från en i stort sett klarblå himmel. Termometern visar på 20 grader trots att klockan strax är halv sex på kvällen. Vi har bestämt att träffa vänner på "Rockefellers Happy hour" och dricka lite öl och umgås. Eftersom vädret är så otroligt härligt blir det självklart till att sitta/stå/mingla/leka ute. Så härligt!

Måste bara ha koll på barnen och dammen. Senaste gången vi var där lyckades Lill-Skruttan nästan hoppa ner i dammen. Som tur var stod jag nära och hann kasta mig åt sidan och fånga upp henne i sista stund så endast hennes ena ben blev blött. Det knäppaste med hela denna episoden är att jag hela tiden "följde efter henne" eftersom jag ju visste att hon kan vara snabb som en iller. Ändå, trots att jag tyckte jag hade full koll, så lyckas hon under en millisekund att liksom "sätta sig" ner med ryggen åt vattnet och därmed tappa balansen. Otroligt! Så snabbt det går. Men som tur var slutade det ju bra.

Nu ser jag fram emot en välkyld öl i den varma kvällssolen!

8 kommentarer:

Malin sa...

Åh så härligt det låter! Jag blir riktigt avis :)

Anonym sa...

Hääärligt med afterwork! DET saknar jag verklien nu när jag inte jobbar!! Hoppas att Ella höll sig på rätt sida a dammen denna ggn!

Kram!

Desiree sa...

Jag hoppas att ni fick en jättetrevlig kväll med era vänner och god kall öl. Hoppas också att lilla E klarade sig från att bli blöt ikväll. Här har det också varit sånt otroligt vårväder. När jag körde hem idag var det 22 grader! Det ska vara riktigt fint imorgon också så det ser jag fram emot. Ha en fortsatt skön helg.

Kram

Jemayá sa...

WOW, vilket pangväder ni har! HOppas ni fick en riktigt pangkväll :)! Har försökt läsa upp mig lite - har äntligen ett veckoslut då jag hunnit med småpyssel hemma och också få lite tid över. Jag har själv städat och ordnat upp i några veckor, efter en period då jag inte alls hunnit med hushållet och den nya soffan ledde till ommöblering i vardagsrummet - det känns så otroligt skönt att få ytorna att fungera bättre och framför allt att se bättre ut! Tycker ni har det jättesnyggt - iofs tycker jag inte alls det var "jättestökigt" i era hyllor (jämför med mina egna :) före heller, men jag ser att det blev luftigare nu. Vilka underbara foton du hade i "tidsinlägget"!! Jag är glad att du känner att du är så lycklig så du vill stanna tiden, det är fantastiskt att känna så. Trevlig fortsättning på veckoslutet!! stor kram!

Therese sa...

Låter ljuvligt med vårväder. Ni får gärna skicka lite värme hit till Svedala. Här på västkusten regnar det idag och är 5 grader varmt (kallt;)):(
Hoppas få se lite foton från er fredagskväll.
Kram

Anna, Fair and True sa...

Å vad härligt det låter!

Suzesan sa...

Woha vilket väder då kommer det nog snart hit. Brukar ta en vecka inan det når hit ofta stämmer det. För vädret är delvis likvärdigt. har jag kollat genom årena.

Hoppas helgen varit bra och ja men med barn är det ögonblicksverk. Man måste ha minutiös koll och ändå är de blixtsnabba. I know!Tur det slutade bra. Hon kanske blev lite rädd och inte glömmer hur det var. Ibland kan det funka. Jag vet en gång när jag i sista minuten stoppade min dotter från att köra in en virknål i eluttaget.

Det var då när det inte fanns så bra skydd. Jag skrämde henne lite och det funkade. Hon rörde dem aldrig mera. Skrämde med en bra metod. Hellre det än att hon skulle göra omd et hon var vädligt nyfiken på allt. Så fåprt det var dödstyst DÅ det var då hon gjorde nåt hon inte fick. Så totalt tyst blev det där hon var. Alla undrade varför jag alltid sprang efter henne MEN hon hittade på allt. ALLT!Men när jag hörde henne då var jag lugn;)Precis i den åldern Ella är i nu. Ungefär.

kram
/Susanne

Saltistjejen sa...

Malin,
ja det var helt underbart!


Jess,
japp AW är mysigt tycker jag! Ett så himla bra sätt att börja helgen på!
Haha, det var inget vatten i dammen än visade det sig så ingen fara denna gången! :-)
Kram!


Desiree,
ja det blev en bra kväll.
Härligt att ni fick så fint väder ni med!
kram!

Jemaya,
ja det är såååå underbart. Fast idag (måndag) är det regn, grått och bara 11 grader. Men det gör inget när man ändå är på jobbet. Regn känns ju ganska vårigt det med tycker jag. S länge det inte snöar så...
Det dä med stök är ju ngt man oftast tycker är jobbigt i sitt eget hem. Ibland kan jag tycka att lite småstök hos andra nästan bara är "hemtrevligt", men att ha hela hemmet fullt med leksaker utspridda överallt är jobbigt. Tycker jag.
Du har ju fått superfint nu med nya soffan!!!
Kram!!


Therese,
ja det var en strålande helg och förra veckan. Denna ska vara betydligt svalare och idag är det grått och inte så varmt. Men okej ändå.
Hoppas ni får vår snart där hemma också!
Kram!!


Anna Fair and True,
:-)


Suzesan,
haha ja du så är det med småttingar som är såååå nyfikna på allt! Men det är ju positivt det med även om det kan vara jobbigt för oss som ska "jaga". :-)
Lill-Skruttan är lite likadan. Om hon blir tyst så är det oftast en av två saker på gång. Antingen gör hon ngt hon "inte får" eller så är det "bajsibajs" på gång, hahaha! Hoppas nu att ni får ite vårvärme där hemma i Sverige också! Det är ni värda efter denna hårda och långa vinter.
KRAM!