måndag, mars 15, 2010

En stor och en liten...

... krokodil kom till oss med flygpost härom veckan. Jättefina. Skoj också att det var just en stor och en liten eftersom Lill-Skruttan just nu är mycket fascinerad av sådant som är stoooooort (ska sägas med tyngd på ooo:t och med lite kraftfull röst) jämfört med det som är litelitelitelitelitet (ska sägas med ljus pipig och lite svag röst).
Ett Stooooort Tack vill vi skicka till Moster M för fina "Mamma krokodil" och "Baby krokodil"!


7 kommentarer:

Desiree sa...

Verkligen jättesöta. Ha en bra måndag.
Kram

olgakatt sa...

Vassego, Ellalill!
Du har ju en riktigt STOOOR Herr Krokodil från IKEA, nu en Fru Krokodil och en liiiiten Krokodillelilleman från ICA! Dom gick bara inte att motstå.
Du får be mamma eller pappa sjunga visan om familjen Krokodil, om dom inte redan gör det.

Saltistjejen sa...

Desiree,
tack!

Olgakatt,
ojdå! Hm, DEn visan vet jag inte om jag kan....?? Jag vet att jag kunnat den en gång i tiden men minns den inte nu. Måste kollas upp...
Tack igen!
KRAM!

Petra H sa...

Ha ha ha, söta krokodiler och så roligt hur man ska prata om stor och liten. Känner igen det - vet inte varifrån men det verkar vara något universellt. Kanske man lär sig det så på dagis, eller var det i något barnprogram??

Saltistjejen sa...

Petra,
jag tror at det är världens aha-upplevelse när man inser att saker är olika stora, tunga etc.... Det måste vara lite som en ny värld som öppnar sig? Kanske därför alla barn fascineras av detta fenomen så mycket?
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Vilka söta!

Saltistjejen sa...

Anna Far end True,
:-)