onsdag, mars 31, 2010

Svenska vänner på väg

Så är de på gång då. Våra svenska vänner som ska besöka oss. De första anlände igår och kommer till oss ikväll. Det blir middag och jag gissar såpass mycket prat som deras jetlag och vår normalvardagströtthet tillåter. Det ska bli fantastiskt roligt att träffas!

Nästa omgång vänner har fortfarande inte lämnat svensk mark än så det dröjer till i övermorgon innan vi får träffa dem. Men det ser jag också enormt mycket fram emot!

Väderomslaget har ännu inte riktigt infunit sig. Det är fortfarande gråmulet ute men enligt prognosen ska det klarna upp under eftermiddagen. Det hoppas vi på.
Just nu sitter jag framför datorn på jobbet och fryser. Glömde ta med en tjockare tröja. Dumt. Det blåser så förskräckligt från vår ventilation här. Men jag får värma mig med en mugg te snart. Å vad tiden går långsamt nu då...

7 kommentarer:

Marianne sa...

Jag frös så där i natt, blev tvungen att gå upp och ta på mig långkallingar : )

Ha det nu jättekul med alla vänner!

KRAM!

Desiree sa...

Kul! Ha en jättetrevlig kväll.

Saltistjejen sa...

Marianne,
oj, ja men jag tror du sagt förut att ni ibland har riktigt kyliga nätter även inomhus. Hoppas det blir varmare hos er snart!
kram!


Desiree,
tack! ja det ska bli jättekul!

Trillingnöten sa...

Vad roligt med besök! :) Det livar verkligen upp. Har de varit där förut eller är det första gången? Ibland är det bra med besök för då gör man de där turistgrejerna som man kanske aldrig skulle göra annars :) Och när de umgås med New York-bor som er får de en annan upplevelse än vanligt turistande. Lite behind the stage. Hoppas ni får fantastiskt kul och att vädret ändras lite! Kram!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
nej båda "kompisparen" har varit här tidigare. Det ena kommer åka hem på söndag och det andra kommer med sina barn imorgon och stannar till slutet av nästa vecka. Det blir nog en del barnvänliga saker med dem eftersom de har med sig sina barn vilket de flesta som besökt oss inte har haft. Så det blir lite annorlunda kanske? Ska dock bli superkul!
kram!

Annika sa...

Vad kul att ni har så många besökare på ingående. Ni hade säkert superkul igår kan jag tro.
Vädret hr ju ändrat sig nu, och det ska ju bli sommarvarmt i helgen, ja hett. Gillar inte när det blir så här explosionsartat hett på en ggn.
Men, men...
Vi får njuta av det iallafall!!
Kramar!!

Saltistjejen sa...

Annika,
ja det är verkligen roligt! Jag tycker det känns underbart att vädret har vänt men visst håller jag med dig om att man inte riktigt hinner med när det slår om så snabbt.
Men särksilt för mina svenska vänner känns det roligt att de får varmt och vackert väder när de är här på semester.
kramar!!