onsdag, april 13, 2011

Det blev en dag på stranden

Ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Fullt upp här med besöket.
Svägerskan har däremot varit flitigare med bloggandet. Här kan ni läsa mer och se på bilder från måndagens utflykt till Brighton Beach samt kvällen. Kvällen var superlyckad då vi gick ut på staden för att fira våra födelsedagar. Mer om detta kommer också senare. En riktigt lyckad och härlig dag och kväll. Jag kommer också lägga ut bilder från den senare här på bloggen, men just nu kommer bara en liten film från vår strandutflykt.
Gårdagen var gråmulen och regnig, men Svägerskan och Loff gick på shoppingrunda. En lyckad sådan visade det sig när de kom tillbaka. Svägerskan mötte mig hemma på eftermiddagen och hade köpt med sig muffins så vi tog en eftermiddagsfika medan Loff kollade fotboll på intilliggande puben Baker Street. Mer om deras dag kan ni läsa om här. Kvällen blev lugn med middag här hemma och spel. Pratade en stund efter att den övertrötta Lill-Skruttan somnat. Sista kvällen. Det kändes sorgligt redan då. Idag kommer det bli värre. Det vet jag. Men först ska vi ha det mysigt och äta brunch tillsammans.

3 kommentarer:

bettankax sa...

Usch vad det är trist med avsked. Först längtan efter besök och sen vipselivips är det över. Men det ser ut som ni haft mysiga och fina dagar.
KRAM!!

Anne sa...

Ja tiden går tyvärr för fort när man har roligt och trivs. Först all nedräkning till besöket, sen är de här och vips är det dags för avsked igen. Inte roligt. Men en tröst och glädje att känna ni haft det så fint och roligt tillsammans, att ni har en så FIN familj och släktingar som ni mår så bra ihop med.
Avsked brukar vara lite lätta om man vet när man ses igen, även om det är månader bort men att ändå kunna säga "vi ses till jul" istället för bara det här ovissa...
Har ni planer på Sverigebesök i sommar t.ex.??

Saltistjejen sa...

bettankax,
ja det är så himla sorgligt emd avsked. Jag gillar det verkligen inte! Men man trästar sig med att när det är jobbiga avsked så beror det på att man haft det himla BRA tillsammans. Och DET är ju egentligen ngt positivt.
Kram!


Anne,
ja det är jobbigt och tiden liksom bara rusar iväg.
och visst är det så att när man har haft det riktigt härligt ihop det är DÅ man tycker avskeden är extra jobbiga. Det som gör det ännu jobbigare just nu är såklart att vi inte ritkgit vet när vi kommer ses igen. För jag håller med om att det är lättare att säga hejdå när man vet när man kommer ses nästa gång. Vi får se hur det blir i sommar. Om det blir ngn resa då eller ej.
KRAM!!