söndag, april 10, 2011

Ingen tid ingen ork

För blogginlägg alltså. Eller i varje fall inga långa sådana.
Kan bara kort meddela att sista dagen på kursen kändes otroligt bra men det var vemodigt att säga hejdå till alla mina kursare. Under de här dagarna tycker jag man lärt känna varandra på ett speciellt vis, troligen för att vi delat med oss av texter och tankar, och det känns konstigt att vi kanske inte kommer träffas igen. Man ska aldrig säga aldrig såklart, men sannolikheten är ju inte så stor. Förutom de som faktiskt bor här i trakten. Självklart hoppas jag att vi ändå kommer kunna hålla kontakten via internet. Även de som bor i Sverige eller andra delar av världen. Det har varit mycket intensiva dagar, men sååååå lärorika och så roliga. Jag är djupt imponerad av allas texter och förmåga att skapa både nya miljöer och karaktärer. Och jag är grymt nyfiken på böckerna!

M, Svägerskan, Loff och Lill-Skruttan hade också haft en superdag. I Brooklyn. Här kan ni läsa mer om deras äventyr. Kvällen blev en riktigt härlig myshemmakväll tillsammans. Svägerskan och Loff stod för middagen. Tacos med tillbehör. Eller "taco-taco" som Lill-Skruttan säger. Kvällsaktiviteterna avslutades med en underbar svensk dokumentär "Män som simmar" som vi såg via SVT Play. Har ni inte sett den rekommenderar jag den varmt!

Imorgon tar både M och jag ledigt från jobbet. Eftersom det då enligt väderprognosen ska bli över 20 grader och sol har vi planerat en utflykt till Brighton Beach. Självklart tar vi Lill-Skruttan och den nyinköpta hinken (som Svägerskan lyckades få ner i resväskan från Sverige trots att den var modellen större) med oss. På kvällen ska vi sedan äta en Födelsedagsmiddag på Minetta Tavern för att fira att 3 av oss fyllt år. Men nu blir det sängen.

15 kommentarer:

Pettas sa...

Grattis till alla tre födelsedagar som har varit!:D
Ha en finfin ledig dag med hink och utflykt!

Kram!

Livet enligt Jenny sa...

Åh hoppas ni får en underbar dag!! Härligt att kunna fira alla tre på en och samma gång.. Män som simmar säger du alltså, jag stod i valet och kvalet igår när jag skulle gå och lägga mig om jag skulle småblänga på den innan ögonen föll ihop men det blev Ett fall med Frost på kanal5play istället.
Må gott! Kramen

Anne-Marie sa...

Vad roligt att din kurs blev så otroligt lyckad. Den där dokumentären låter intressant. Får ta och kolla in den. Hoppas ni får en underbar dag på stranden och grattis allihop! :) Kramar!

olgakatt sa...

Hoppas det blir riktigt fint väder för strandbesöket! Här har varit underbart i flera dagar nu. Så roligt att skrivarkursen givit dig sån inspiration! Det låter som om det varit värt insatsen av tid och energi.
Njut nu av dagen och den STORA familjen och all firning!
Logg får finna sig i ytterligare firning när 5 st ska firas på lördag hos mamma G!

Lotta sa...

Grattis till alla födelsedagar och till en lyckad kurs! Låter som ni har en perfekt dag idag med beachplaner o ledigt :) Kolla in vad som hände på vår lilla strand igår...

Kram!

Annika sa...

Kursen låter helt suverän!
självklart har du inte haft tid att blogga eftersom du har haft både den och besök.
HELT förståeligt!!
Härligt med ledigt idag. Hoppas att vädergudarna håller vad de lovat. Ingen sol synes här, men mlit är det ju så det förslår.
Kram!!

Desiree sa...

Ha en underbar dag på beachen. Låter helt perfekt att ta ledigt och njuta av det soliga och vackra vädret tillsammans med erat besök. Ha en underbar födelsedagsmiddag också.
Kram!

Karin sa...

Länge sedan jag var och hälsade på din blogg och inser att jag missat mycket. Kul med skrivkursen!! Är det alltså en svensk som har den? Ser fram emot att läsa ett alster :)
Härligt med besök också. E måste vara SÅ glad att träffa faster!
Kramar!!

Marianne sa...

Och jag är nyfiken på DIN bok!!! En timme - en halvtimme - om dagen, om man inte hinner mer.

Ha det nu jättemysigt med svägerskan och födelsedagsbarnet!

KRAM!

Fröken Anki sa...

later som en trevlig ide med utflykt! passa pa att njuta av familjen och tank inte pa bloggen. Den hinner du med sen.

Kul att kursen var sa bra och att det var bra manniskor med pa den. Nar kommer din forsta bok? ;)

kram

olgakatt sa...

Hoppsan, Loff blev visst felstavad, ber om ursäkt som du får framföra!

Anne sa...

hoppas att det blev ett fin-fint firande på måndagen och att ni överlag haft en bra dag ihop. Blir riktigt avundsjuk på glädjen i att få ha svenskt besök och familj över. Intensivt blir det men man vill ju passa på och sova kan man ju göra senare :)
Kursen låter helt suverän, du får gärna skriva mer detaljer senare. Mer exakt vad ni gjorde och hur hela upplägget var.
KRAMIS

franziengland sa...

Så roligt att du är så nöjd med skrivarkursen! Du är ju redan van att skriva väldigt mycket, så det måste vara kul att bli inspirerad att utveckla sitt skrivande ytterligare och framför allt att ta sig tid att reflektera och få feedback. Jag hoppas också att du hinner njuta av besöket och vet att bloggen och alla läsare finns kvar och vet att ingen har tid att skriva varje dag. Kram.

Katarina sa...

Hoppas att du ahr det bra! Jag läser ikapp bloggar nu. Kul med skrivar kursen!

Kram.. Jag skickar dig ett email snart ang. skolan..

Anna, Fair and True sa...

Vad kul med kursen! Det kommer bli en bok alltså? Låter som en härlig dag! Skrattade åt "taco taco" :) Män som simmar måste jag se!