torsdag, april 07, 2011

Fantastisk dag

Vaknade i morse och var riktigt förväntansfull. Vårt kära besök i vardagsrummet och senare min kurs. Det blev en mysig frukost tillsammans med Svägerskan och Loff innan jag begav mig söderut mot Bowery och min Skrivkurs. Om min första dag på kursen kan jag bara säga att jag är mer än nöjd! En riktigt bra dag. Härliga personer och ja, jag har lite svårt att sätta ord just nu på dagen eftersom det känns som jag behöver smälta alla intryck lite, men så mycket kan jag säga som att det känns helt rätt. Diskussioner, övningar, tips och mer konkreta råd. Och framförallt en skön stämning i gruppen. Jag ser otroligt mycket fram emot morgondagen! Då kommer vi dessutom att ägna dagen hos dels en agent Janet  Reid (The Query Shark) här i New York och senare på eftermiddagen blir det ett besök hos den legendariske Sol Stein som tar emot oss i sitt hem.

Lunchen intogs på "Smörgås Chef" är vi även spenderade hela vår eftermiddag då vi fortsatte våra diskussioner och övningar. 

Väl hemma har vi en härlig kväll tillsammans med Svägerskan och Loff. Lill-Skruttan är i sitt esse. Hon ömsom skrattar sig fördärvad ömsom myser. Så härligt! Svägerskan och Loff verkade haft en toppendag i staden de med. Här kan man läsa mer om deras äventyr.

Här är det ännu en presentutdelning


Bokläsning


Ännu en bok

himla mysigt att ha Svägerskan och Loff här! Å det känns underbart att komma hem efter en fantastisk dag, full av inspiration och sedan ha det supermysigt tillsammans familjen. Och det värmer så mycket i hjärtat att se Lill-Skruttan tillsammans med Loff och Svägerskan. Hur mycket hon tycker om att  leka och prata med dem. Hon stortrivs verkligen. Och det gör även vi.

Ledsen att jag inte riktigt har tid att svara på alla era kommentarer just nu. Men nu är det prio ett att ta vara på så mycket jag bara kan av besöket och kursen. Men jag läser kommentarerna och är jätteglad för dem!

9 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Vad roligt att din kurs var så lyckad. :) Kul när man hittar det där som känns rätt. Klart du skall ta vara på tiden med din familj. Kramar!

Lotta sa...

Å, Saltis!! Njut, det syns på bilderna hur supermysigt det är som du skriver att Loff och Svägerskan på besök. Lovely!

Kramar!

Trillingnöten sa...

Det låter så himla kul! Och sen ha familjen hemma hos sig också. Gukd värt! Vilken helg!! Njut! Kram

Millan sa...

Underbart!! Jag riktigt kanner hur bra du har det bara genom ditt inlagg :-). Gott! Jatteskoj att kursen verkar sa bra och annu roligare med kart besok hemifran! Hoppas dagen i dag blir lika bra. Jag kanner mig ocksa valdigt glad och forvantansfull idag da vi aker till Goteborg i morgon bitti :-).
Stor kram Millan

Livet enligt Jenny sa...

Åh vad mysigt att ha besök! Njut nu, jag vet hur mycket du uppskattar att ha släkt och vänner på besök. Kramen

Annika sa...

Ja, jag vet ju hur urbota mysigt och skönt det är med svennebesök!! NJUUUT!!!
Kursen verkar så bra. Är det alltså Ann som håller i den?
Vad roligt att du känner dig så upplyft!!
NJUT nu o tänka inte på svar på kommentarer och sånt.
KRAM!!!

Anna, Fair and True sa...

Tomrummet efter presenterna fylldes med shopping kan jag tänka mig!

Bejla sa...

Låter som helt rätt prioritering. vi läsare kan vänta. :-)

Saltistjejen sa...

Bejla,
:-)