fredag, april 08, 2011

Två otroliga besök samt fredagsmys

Jag är trött trött trött. Men det är en skön trötthet. Trötthet på grund av att dagen återigen varit fylld av nya intryck. På förmiddagen var jag med Skrivkursen till agenten Janet Reid. Ett besök som på många sätt kändes helt fantastiskt! Vilken kvinna! Vilken personlighet! Vilken enorm kunskap! Så otroligt roligt! Sedan lunch och efter det ytterligare ett besök. Denna gång till Sol Stein. Han och hans otroligt gulliga fru tog emot oss i sitt hem på Upper West Side. Ett minnesvärt besök även detta. Det pratades och diskuterades en hel del om skrivande och Sol delade även med sig av en del mycket privata och personliga anekdoter. Efter detta besök promenerade jag hem och träffade familjen, Svägerskan och Loff. Middag på Outback Steakhouse. Gott och så mysigt att sitta och tjata med Svägerskan och Loff. Lill-Skruttan var otrolig under hela tiden och uppträdde väldigt världsvant. Hon "beställde" både sin egen "Macaroni n´ cheese" samt "more bread, pleeease". Däremellan ritade hon, busade lite med Loff samt gick med mig och klappade krokodilen som hänger på ena väggen i restaurangen. Trött i fötter och i huvud, men en skön kväll här hemma nu efter middagen. Jag gissar att det inte kommer att bli någon lång uppesittarkväll för min del men det är ändå så himla mysigt att ha vårt besök här!

Ann samspråkar med Sol


Loff och Svägerskan på Outback. Här med efterrätterna.


Och så vi då....

Imorgon är det Loffs födelsedag! Eftersom jag har min kurs kommer jag inte kunna fira så mycket under dagen tyvärr. Men vi har bestämt att vi ska fira tre födelsedagar (Svägerskans, min och Loffs) på måndagkväll istället. Loff och M kommer att gå på hockeymatch imorgon mitt på dagen. Rangers. Madison Square garden. Svägerskan och Lill-Skruttan kommer då att roa varandra. Själv har jag som sagt kurs till 17-tiden. Sedan får vi se hur mycket energi vi har till kvällen.


Svägerskan och Loffs dag kan ni läsa mer om här.

6 kommentarer:

Lotta sa...

Så mysigt ändå, att ni alla har lite egna program och så ses ni och gör saker tillsammans också. Lite som Sverigelivet....måste kännas skönt att ha det relaxed när dem är här. Om jag inte minns fel har Loff och svägerskan varit här några gånger så dem är ju inga NYC rookies ;) Härligt att vara tillsammans!

Kram och fortsatt trevlig helg och så kul med kursen

Trillingnöten sa...

Vilket äventyr med kursen må jag säga :) Verkligen! Varje dag är det nåt nytt och roligt, intressant och spännande! Och sen komma hem och mysa. Perfekt helg! Kram

Anonym sa...

Vilken kanondag ni haft! Den där skrivarkursen vrkar ju bara helt perfekt.
Mysigt ställe ni åt på. Man blir rent av hungrig.
Ella verkar alltid sköta sig så bra när ni är out and about.
Vi tar sällan grabbarna på restaurang för vi får ALDRIG äta i fred. :(

Hoppas att morgondagen fortsätter på samma härliga sett och ser fram emot fler bilder sen.

KRAM!

Desiree sa...

Åh vad kul att de är här nu svägerskan och Loff.Mysigt och jättekul med svergiebesök. Ni får fortsätta ha så nice och njuta av varandra. vilken bra idé att fira era födelsedagar ihop. Ha en bra helg.
Kram!

Fröken Anki sa...

Åh vad härligt ni verkar ha det.

Ja, J och grabbarna ska också gå på Rangers matchen. Kanske de ses;)

Ha ännu en fin dag!
Kram

Anna, Fair and True sa...

Vad intressant med författarbesök!