onsdag, september 21, 2011

Blev det nå´t kaffe då?

Det blev inte bara en kaffe här hemma efter att jag klickat färdigt. Utan en promenad i staden med M som kom hem just som jag var färdig. Han skulle göra ett ärende i staden och då passade vi på att stanna till på Starbucks på vägen. Där inhandlades inte enbart den sedvanliga latten utan även...

...två sådana HÄR!!!!! (vi tog varsin Rocky Road)

Det var första gången jag testade de här nya populära godsakerna. Cake Pops. Kan säga att min smakade bra! Kunde gott fått varit lite starkare och fylligare chokladsmak, men på det hela taget var det gott till kaffet. Sedan vet jag inte om det var det faktum att jag suttit framför datorn i stort sett hela dagen utan att ätit lunch som gjorde att sockret och koffeinet smakade extra bra...? Eller om det kanske snarare var känslan av att få gå hand i hand med M genom staden sådär en vanlig tisdagseftermiddag, som gjorde att det kändes så där lite extra lyxigt?


*) Bilden är tagen från Starbucks egen hemsida 

11 kommentarer:

Trillingnöten sa...

De där ser såå goda ut! Jag ska testa att göra själv nån dag tror jag :) Ojoj! Nu blev jag supersugen...hoppas de kommer att bli populära i Sverige också så man kan köpa dem :)

Stef sa...

De ser jättemumsiga ut och starbucks är aldrig fel! Trevligt att ni fick en mysig eftermiddag tillsammans! kramar

Anna, Fair and True sa...

Vad mysigt! Och de såg så goda ut!

anna of sweden sa...

Åh, jag vill också strosa hand i hand genom Manhattan ... :)

Saltistjejen sa...

Stef,
ja det blev en riktigt skön promenad tillsammans! Jttemysigt att ibland göra sådant på tu man hand, utan barn och vagn och allt... ;-)
Kramar!


Anna Fair and True,
japp det var de, men som sagt lite mer choklad hade inte skadat. :-)


anna of sweden,
vännen, jag förstår att din NYC-längtan kommer över dig ibland. Själv har jag svårt att tänka mig hur mycket jag kommer längta tillbaka hit den dag vi flyttar härifrån.
Kram!!!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
ja testa gärna och skriv hur det gick!!! :-)
Jag gissar att de kommer till Sverige med på samma sätt som macaroons har gjort.
Kramis!

Victoria sa...

Jag fick en liten klump i halsen när jag läste ditt inlägg; " känslan av att få gå hand i hand med M genom staden sådär en vanlig tisdagseftermiddag", sånt gör man alldeles för sällan! Ni förtjänar det efter allt jobb och slit! Många, många kramar//Vic

Annika sa...

De där är så goda!! OCH SÖTA att titta på!
Karolina tar dem alltid på sbux. jag håller ju jämt diet så jag får vara utan :-(
ÅÅÅ vad myyysigt att vandra hand i hand på Manhattan en förhöstdag i mulet väder...
Härligt!!!
Kram!!!

Saltistjejen sa...

Vic,
å vad go du är! och visst gör man sådana där saker alldeles för sällan i vardagen. Knäppt egentligen för man skulle kunna göra det så mycket oftare ändå.
KRAM!


Annika,
jamenvisst är de söta att se på också! Jag gillar att de liksom är bara som en liten "munsbit"! Andra saker häri USA är ju alltid så hiskeligt STORA: Som cookies som är som tallrikar eller muffins som är som en svensk halv sockerkaka... ;-) De här är verkligen bara typ två tuggor och jag gillar det! :-)
Kramis!!

Karin sa...

Ser ut som något alla i min familj skulle gilla! Kul med jobbansökan. Det är ju alltid en lättnad när den gått iväg. Tycker dock att det blir lättare ju fler man skickar in, det blir inte så stor grej då och man lär sig ju en hel del under tiden.

Jag fick rådet en gång att skriva min CV utifrån hur mitt arbete/agerande hade lett till i form av resultat. Det fick mig att ändra sättet jag skriver på och jag har blivit bättre på att inse att jag faktiskt gjort skillnad och att inte skämmas för att säga att jag gjort bra saker :)

Jag tycker alltid brevet är svårast och har insett att när jag har varit på andra sidan, dvs ska anställa, så gillar jag korta brev som inte överförklarar varför de söker. Lagom självsäkra och som svarar på vad som efterfrågas på ett klokt sätt.
Lycka till, hoppas de inser vilken resurs du är!!!
Kramar!

Saltistjejen sa...

Karin,
ja det känns bra att man åtminstone HITTAR en del jobb man kan tänkas söka. haha! :-) och visst lär man få erfarenhet ju fler man söker. Gäller ju allt från CV/resumé och brev till själva intervjuerna. Brevet var knepigt. Mitt blev för långt. Men det fick bli så. Tror det helst ska var endast en sida men mitt blev ungefär 1,5. Nu får man vänta och se...
Kram!!