fredag, februari 04, 2011

Fotot

Okej, jag hittade fotot från skridskoturen jag nämnde nedan. Kvaliteten på fotot blev nog inte det bästa efter att jag scannade det, men man ser ju hyfsat bra vad det ska föreställa.
Långfärdsskridskotur för en herrans massa år sedan. Snacka om bra isförhållanden! Detta måste vara definitionen av "spegelis"...!  Ojojoj vad jag saknar det. För att inte tala om mina underbara vänner. Kära Guris och Jannvi samt R (som tog fotot) jag hoppas att vi någongång i framtiden kan göra en sådan här underbar tur igen!

Detta blev ett litet tillägg till Fredagstemat - is...

4 kommentarer:

Musikanta sa...

Det kan man verkligen kalla BLANKIS som vi sa när jag var liten. Åkte själv lite konståkning när jag var ung, men vågade mig aldrig ut på öppet vatten. Den längsta åkningen i den vägen var från Söderköping till Mem en halvmil bort på den bottenfrusna kanalen. Ingen risk för att plurra, haha!
Inget fel på kortet, förresten. Det är jättefint!
Kramar fårn Ingrid

Saltistjejen sa...

Musikanta,
haha ja det var en av de finaste isar jag åkt på tror jag! :-)
Haha bottenfruset är såklart säkert. Men det är ganska säkert även med icke bottenfrusna sjöar bara man är uppmärksam på omgivningen och isen. Lite erfarenhet krävs såklart och ett vanligt sunt förnuft.
Kramar!

olgakatt sa...

Suck, det minner mig om makens och mina turer på Ringsjön en gång i tiden. Men vi har inga fotobevis ens.

Saltistjejen sa...

olgakatt,
nej men ni har ju minnena. Det är mer värt! :-)