fredag, februari 25, 2011

Lite kort om dagen och om arga fåglar

Fröken Frisk verkar fortfarande vara just frisk. Så skönt!!! Morgonen blev något sen men vi kom iväg till dagis och efter en liten stunds "kom-inte-för-nära" så slöt hon upp med kompisarna och började leka. De å sin sida verkade överexalterade av att se Lill-Skruttan igen. Sådant värmer. Att se att ens barn är såpas omtyckt.

Idag blir det hemmajobb halva dagen. Jag har just fått tillbaka en del figurer till artikeln jag jobbade med vid årsskiftet. En del ändringar ska göras. En del tillägg. Det känns bra att det äntligen börjar röra sig med den här artikeln. Förhoppningsvis kan vi skicka in den snart.

Mitt fredagstema för både denna och förra veckan kommer om och när jag får mer tid. Just nu har de senaste dagarna (nästan en hel vecka) i sjukträsket gjort att mycket ligger efter. Vi får se om och när tid finns för temat. Jag vill ändå passa på att tacka Annika för de fina och roliga teman hon hade under februari. Nästa månad är det Ewa som tar över. Roligt eftersom just Ewa var den jag fick som bloggbytarjulklappsbloggare förrförra julen.

Jag är även tvungen att härma min andra bloggkompis Anna lite. Såg detta inlägg om arga fåglar som tårta på hennes blogg idag. Skrattade gott! För er som inte känner till "Angry birds" så kan jag kort berätta att det är ett av de spel som slagit enormt på iPhone och iPad. Ett tag spelades det nästan hela tiden här hemma på fria stunder. Våra vänner Familjen K hade till och med en angry bird i sin julgran i julas! Hemgjord såklart. Av Fru K, tillika R´s mamma. Tyvärr har Lill-Skruttan inte en lika händig och pysslig mamma. Så här fanns inga arga fåglar i granen.

I övrigt kan jag meddela att det är riktigt grått och regnigt här idag. Trist väder med andra ord. Men det är som sagt fredag och Lill-Skruttan verkar hålla sig frisk så jag är glad ändå. Nu är det dags att återgå till jobbet igen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt att Lill-Skruttan verkar halla sig frisk!!! Har tänkt mkt pa er!
Ha en trevlig helg!
Kramar, Lisa

Saltistjejen sa...

Lisa,
TACK!! Vad gullig du är!!
Stor kram!

Anne-Marie sa...

Åh så skönt att Lill-Skruttan verkar ha tillfrisknat. Det måste vara oroligt som förälder när det drar ut på tiden. Kram!

Saltistjejen sa...

Anne-Marie,
ja det är verkligen skönt! Nu hoppas vi att helgen blir bra mycket bättre än förra.
ha en riktigt fin helg du med!
Kram!

Trillingnöten sa...

Vad skönt att det verkar hålla i sig med friskheten hos Lillskruttan!
Hahaha, jag har hört massor om Angry Birds men aldrig spelat själv. Det är lite som en Urban Legend för mig eftersom jag inte har iphone och sånt :p

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
ja det är riktigt skönt att hon fortfarande är frisk! :-)
Haha Urban legends var kul! ;-) Jag spelar väldigt få spel ja med men just angry birds har M spelat mycket (Lilla tjejen med) så det känner jag till! :-D
Kram och ha ett härligt sportlov nu!

Anna, Fair and True sa...

Kul med hemgjort Angry Bird! Peter spelar det ofta men jag har tagit bort det för jag var inte så duktig på det. Peter är jätteduktig men det finns SJUKT många nivåer så han har inte kommit så långt ändå.

Saltistjejen sa...

Anna fair and True,
vilken grej detta har blivit ändå! otroligt egentligen. Nu har M hittat ett nytt spel med en fågel som inte kan flyg... haha!
Kram!