söndag, februari 27, 2011

Vår i luften

Idag var det definitivt vår i luften. En helt underbar dag helt enkelt. Jag hade ett möte på förmiddagen och promenerade från oss till AQ Café. På vägen kunde jag inte låta bli att le när jag gick genom staden. Sådana här ögonblick bara ÄLSKAR jag att bo och leva här. Känslan är så speciell. En stad så full av liv. Särskilt sådana här dagar under vintermånaderna då solen verkligen värmer och man får en föraning av den kommande våren. Efter mitt möte träffade jag M som kom med en sovande Lill-Skrutta. Vi gick då in i Central Park och bara njöt av vädret. Tyvärr tog jag inga bilder, men jag kan garantera att det var vackert på det där nyvårvintriga viset. Isen ligger fortfarande kvar på vissa delar av de vatten som finns i Parken, inga löv än såklart men ändå känns det annorlunda. Troligen har ljuset en del att göra med att det känns mer vår än vinter. På tal om ljuset så märker man en markant skillnad nu då dagarna är längre. Under eftermiddagen lekte vi en stund på en av dagisets lekplatser och trots att klockan var över 17 när vi gick därifrån så var det fortfarande ljust. Härligt!

Oscarsgalan pågår just nu för fullt. Fast Lill-Skruttan roar sig med Barbapapa på M´s iPad. Men under reklampauserna har hon dansat lite i soffan. Hon är just nu på ett riktigt bra humör. Snart är det dock dags för henne att gå och sova. Den kommande veckan har jag en hel del att göra på jobbet. Ska försöka få färdigt ändringarna i figurerna till artikeln och jag hoppas att vi därmed snart ska vara färdiga med den. Jag måste dessutom börja ta kontakt med en hel del personer framöver angående jobb. Det börjar kännas mer och mer ju närmare jag kommer datumet för min sista arbetsdag. Men än har jag hoppet uppe. Det måste man nog försöka ha. Tror jag. Så gott det nu går.

4 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vår! Jag längtar :) Läser om krokusar i England nu. Redan! Jag vill också ha! :)

Desiree sa...

Vilken härlig dag med vårkänsla. Vi hade ju också vårkänsla här på lördagen men sedan har det åter blivit minusgrader så det går sakta framåt. Men visst är det underbart med ljuset att man märker att dagarna börjat bli längre igen. Det betyder så himla mycket.
Kram!

Västmanländskan sa...

Härligt med vårkänning!!!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
ja i Ebgland har de krokus. Det har ja ännu inte sett här faktiskt. Men snödropparna brukar vara uppe såhär års ungefär.


Desiree,
ja det är så härligt med juts vårkänsla tycker jag! Idag är det dock regnigt men fortfarande varmt. Fast i och med regnet så är det rätt mörkt...
Hoppas ni får mer vårlikt väder!
Kram!


Västmanländskan,
ja det är underbart! :-)