torsdag, februari 24, 2011

Vågar man hoppas?

Idag har det varit en riktigt riktigt bra dag. Äntligen kände vi igen vår Lill-Skrutta. Morgonen började med att hon ville att vi skulle gå ut och köpa bagels. Så det gjorde vi. Hon och jag. På vägen hem stannade vi till på vår bakgård så hon fick gunga lite. Redan här började hoppet tändas. Kanske hade hon lämnat sjukdagarna bakom sig för denna gången?? Och jo, mycket riktigt. Det verkade faktiskt så. Peppar peppar. Dagen har fyllts av pladder och lek. Fantasiäventyr och picknickar. Matlagning och bakning. Rädda nallar, båtturer o playroom, pussel som skulle läggas, och musik- och sångstund. Det var spring i benen och hopp i fötterna. Lunchen slank ner och likaså middagen. Däremellan en del olika snacks och det dracks både vatten, äppeljuice och lite mjölk. Utan att något kom i retur. Även magen verkar ha kommit igång nu vilket var på tiden eftersom den senaste bajsblöjan (förlåt detaljer) byttes förra fredagen. Kvällen avslutades med lek tillsammans med kompisen W. Full fart hela dagen alltså. Inte ens en eftermiddagsvila blev det. Vet inte ifall hon kände att hon var tvungen att ta igen allt förlorat spring-lek-hopp-studs-och-prat efter nästan en vecka i moloket horisontellt läge. Imorgon blir det faktiskt dagis! Otroligt! Om nu inget händer igen under natten eller morgonen. Som sagt, numera vågar man ju inte riktigt tro på tillfrisknandet förrän det gått ytterligare lite tid....

Fredagstema kommer senare. Men detta har varit en vecka som känts tyngre och segare än normalt så jag vet inte riktigt när det blir. Eller om jag gör en "dubbel" eftersom jag aldrig hann med förra veckans tema heller. Vi får se helt enkelt. Allt beror på tid och ork.
Nu gläds vi nog mest åt att ha vår härliga Skrutta tillbaks!Bilden här tog jag i eftermiddags i "playroom" när Lill-Skruttan ville krypa ner i leksaksdiskhon. Det är alltså den hon tittar upp från.11 kommentarer:

Mallis in real life sa...

Fina lilla skruttan.

Skönt att hon är på bättringsvägen.

Kram på er

Evasleva sa...

Åh vad skönt att höra att det har vänt för er!

Anna, Fair and True sa...

Skönt! Blir nog förresten dubbelt tema för mig också för jag missade också förra veckans :)

Kram!

Desiree sa...

Vad skööönt, underbara nyheter att den lilla är pigg igen och har återfått sitt spring i benen och aptiten. Hoppas det fortsätter så nu så att ni får vara friska.Hoppas ni får en frisk och fin helg :-)

franziengland sa...

Usch det är verkligen urtrist och jobbigt med sjuka barn, både för stora och små. Skönt att hon nu verkar vara i form igen och hoppas ni får en lugn och skön helg!

anna of sweden sa...

Härligt! Hoppas att ni får en fin helg!

Kram!

Emmama sa...

Usch vad jobbigt att sjukdomen kom tillbaka men nu håller jag tummarna för en frisk helg!

Kram!

Saltistjejen sa...

Mallis,
tack! Nu håller vi tummarna att det fortsätter! :-)
Kram!


Evasleva,
tack!


Anna Fair and True,
ja, jag får se när jag har tid för temat. Kanske senare i helgen.
Kram!!


Desiree,
ja nu hoppas vi att det inte var en 1-dagsgrej.
Kram!


franziengland,
ja det är jobbigt. Man vill ju hjälpa men det går inte. Sedan är det ju lite slitigt för en själv också plus att man i vissa fall blir lite orolig. Nu hoppas vi att det går bra idag.
Kram!


anna of sweden,
tack detsamma!
Fast det regnar här vilket är lite trist...
Kram!


Emmama,
ja nu hoppas vi alla....! :-)
Kramar!

Annika sa...

Trist o tung vecka har det varit för dig, och er.
Håller tummarna för att det vänt nu.
det pissregnar här och sen har vi Wind Warnings, 50 miles per hour winds. TVI vad jag hatar stormar och hård blåst.
KRAM!!!

Saltistjejen sa...

Annika,
ja den här veckan var ingen drömvecka direkt. Men nu hoppas vi att det är över för denna gången. Vädret här är också hemskt!!!! Grått och regnigt. Dimmigt och såååå mörkt!
Hoppas det blir bättre till helgen!
Kramar!!

Bejla sa...

Härligt!! :-)