onsdag, juli 13, 2011

Ännu en träff

Idag är Jennys och T´s sista dag i New York City för denna gången. Imorgonbitti drar de vidare mot Atlantic City. Eftersom vialla gärna ville försöka ses ännu en gång innan de lämnar staden så blev det en brunch ihopCafé Select i SoHo. Så himla mysigt och trevligt att ses. Igen! Oj, på de här tre gångerna vi setts under den gångna veckan kan jag bara säga att det känns som om jag "förlorat en bloggkompis" men vunnit två nya vänner! Så ROLIGT!

Efter brunchen promenerade vi omkring lite. Jenny ville se Carrie´s hus (från Sex and the City) och det blev fototagning utanför trappan där. Sedan fortsatte vi upp till Union Square där vi tog en Smoothie inne på Barnes and Noble innan vi gick skilda vägar vid tunnelbanan. Som alltid känns det lite konstigt och vemodigt att säga hejdå till personer man nyss lärt känna och som man inte har någon aning om när man kommer se igen. Å andra sidan så känns det verkligen som om jag hittat två härliga vänner och via Ansiktsboken och bloggarna ska vi säkert kunna hålla rätt bra kontakt framöver. Tack Jenny och T för jättehärliga träffar! Ha nu en riktigt fin fortsatt semester och hoppas att ni inte får alltför mycket övervikt på hemresan!!!Vill även tipsa om Gustav Hammarstens sommarprat! Jag lyssnade på det på väg till och från denna Bloggträff och det var riktigt bra! Underhållande. Och samtidigt med ett stort allvar i botten. Jag gillar Gustav Hammarsten sedan tidigare, eller kanske snarare hans olika rollprestationer (t ex som Göran i filmen "Tillsammans" eller nu senast som Mats i "Våra vänners liv" som gick på SVT nyligen) och det var riktigt intressant att få höra mer av hans egna tankar och upplevelser nu. Större delen av hans sommarprogram berättade han händelser och anekdoter från inspelningen av filmen Bruno tillsammans med den världberömde brittiska skådisen och komikern Sacha Baron Cohen som ju även är upphovsman till Ali G samt Borat. Detta tillsammans med hans allmänna tankar och funderingar gjorde det till ett riktigt bra sommarprat tycker jag.

13 kommentarer:

Lotta sa...

Vad läckert att ni har sett så mycket och njutit av NYC ihop! Ni verkar ha haft jättetrevligt.

Tack för tipset om Sommar i P1 - Gustav Hammersten är jag störtförtjust i. Ska lyssna ikväll!!

Stor kram!!

Anna's kitchen sa...

Vad härligt med nya vänner, sånt är så kul!

Började precis lyssna på Gustav Hammarsten när jag gick med Eric till tennisen. Skrattade gott åt hotellrums scenen. Älskar sommarpratarna!

Kram

Saltistjejen sa...

Lotta,
ja det har varit så himla kul att fått möjligheten att träffa dem flera gånger under den tid de spenderat här! :-) Och vi har haft så mysigt och roligt alla gångerna!
Kul att du gillar Gustav Hammarsten. Hoppas du gillar programmet också!
kramar!


Anna´s kitchen,
ja det är jätteroligt! Visst var hans prat bra! Roligt men ändå med en eftertanke.
:-)
Kram!

Fröken fräken sa...

Va roligt att ni fick så bra kontakt och ni kunde ses några gånger under deras vistelse i NY.
Jag har också börjat lyssna på sommarpratarna, min kompis mamma ska ha varit en av pratarna, Karin Broos jag ska försöka få tid att lyssna på några ikväll istället för en bok. Jag både skrattar och gråter när jag lyssnar på det programmet, det är jättebra.

Kram!

Anne-Marie sa...

Alltid lika roligt när en bloggkompis blir en "riktig" kompis. Ni verkar ha haft en härlig tid under deras besök. Måste påminna mig själv att jag kan lyssna på Sommarpratarna. Kram!

Trillingnöten sa...

Vad roligt att ni fann varandra! :) Det är ju superkul och säkerligen kommer ni träffas igen :)
Åh vad kul det ska bli att lyssna på Gustavs sommarprat! Laddade ned det i går och idag ska jag lyssna! Kram

Saltistjejen sa...

Fröken Fräken,
ja det var verkligen kul! Jag lyssnade på Karin Broos prat häromdagen och tyckte det var otroligt bra! Så personligt. Vad roligt att du känner hennes ena dotter!
Kramar!


Anne-Marie,
visst är det roligt när man lär känna varandra via bloggarna och sedan när man träffas IRL känner man att det klickar och man blir kompisar även "på riktigt" på ngt vis. :-)
Kram!


Trillingnöten,
ja jag hoppas verkligen att vi kommer ses igen någongång. Och Gustavs sommarprat var riktigt bra!
Kram!

Millan sa...

Tack for tipset det ska jag lyssna pa!

Vad roligt med fortsatta traffar och sa skoj det ar nar man kanner att man fatt sig en ny van!

kram

Saltistjejen sa...

Millan,
ja lyssna på honom! Även mark Levengood, Karin Bros, Jonas Jonasson och Nanne Grönvall tyckte jag hade riktigt bra sommarprat! :-)
Och att träffa nya vänner är en av de saker som jag tycker gör livet till just det det är - fantastiskt!
Kramar!!!

✿Ewa sa...

Så roligt att ni har setts och trivts så bra tillsammans. Jaaa, jag är avis, vill också träffa er båda. :) Sommarkram från en som helt utan planering av det tagit lite bloggvila. Men jag återkommer.

Saltistjejen sa...

Ewa,
ja det var riktigt kul! Särskilt lyxigt att vi kunde ses flera gånger!
Stor kram till dig också! Lite bloggvila emellanåt är bara bra!
:-)
KRAMAR!

Anna, Fair and True sa...

Först tänkte jag "vad är ansiktsboken?" men sedan kom jag på vad du menade :) Härligt med nyfunna vänner!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
hahaha! Bra att du förstod sedan!
Och att träffa personer man klickar med är alltid lika roligt! Minns vår fösta träff också. Det som skulle bli en snabb fika blev ju hela eftermiddagen tills ni var tvungna att dra iväg haha!
Kramar!