lördag, juli 16, 2011

Middagar med kompisar

Igår fredag hade vi återigen Grannarna som barnvakt. Denna gång för att en av M´s gamla kompisar från hans doktorandtid i Sverige var här i staden på besök. Hon bor numera i Tyskland sedan ett par år tillbaka och vi har inte sett henne sedan senaste gången h var i NYC för ca 3 år sedan. Jätteroligt att ses! Även denna gång är hon i USA för en jobbkonferens, och mellanlandar här i staden. Vi kunde iallafall passa på att ses. Det blev DBGB igen där vi var alldeles nyligen, och denna gång provade jag ytterligare två korvar. Jättegoda även de! Den på bilden är en med "smak av New Orleans". Den andra korven var en med "koreansk touch" som också var himla god! Det blev inte så sent denna kväll och jag var hemma innan Lill-Skruttan gått och lagt sig, vilket kändes bra.

Kvällen innan var jag också ute. Fast då var M hemma så det behövdes ingen barnvakt. Då träffade jag mina gamla kompisar från mitt första labb här. Jättemysigt och kul det också. En tjejkväll med sushi och prat om allt möjligt. Det var ett tag sedan vi sågs allihop senast så det fanns en hel del att uppdatera. Riktigt tjejsnack skulle man nog kunna säga att det blev...

2 kommentarer:

Lotta sa...

Jag som är korvgalen borde testa det här stället. Jag blir hungrig av att titta på bilderna...gott!

Vad trevligt det är att gå ut och äta, eller hur?

Kram!

Saltistjejen sa...

Lotta,
om du gillar korv tycker jag absolut du ska testa DBGB!!! :-) och att gå ut och äta är så himla trevligt och roligt och härligt och gott! :-)
Kram!