onsdag, juli 06, 2011

Bloggträff

Under eftermiddagen kom Jenny och hennes T. Så ROLIGT!!!! Ännu en gång har jag övertygats om att personer man lär känna online och känner att man gillar kommer man även att ha riktigt roligt tillsammans med när man träffas. Det som började med en enkel fika här hemma slutade med kinesisk take out och efter middagen en sväng ner till vår lekplats på bakgården. Vi hann även med en tur upp i grannhuset för att kolla in utsikten lite.


'


Pratpratpratprat.... Så mycket att prata om. Eftersom de stannar i staden en vecka till lär vi ses igen. Och kan därmed prata vidare. Känns jätteroligt! Och ja, de hade även med sig en svensk Marabouchokladkaka, lite Djungelvrål och annat gott!!! TACK!!! Jag har redan lyckats äta halva djungelvrålspåsen...!

Imorgon blir det picknick med Lill-Skruttans dagis om vädret tillåter. Jag tänkte vara med då. Sedan har M och jag tänkt gå ut tillsammans på kvällen så Grannarna kommer vara barnvakter till Lill-Skruttan. Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra.9 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vad roligt att allt gick bra! Har du koll på hur många bloggare du har träffat nu? Det måste vara massor och du måste hålla rekordet inom bloggvärlden :) Jättespännande och roligt!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
Haha nej jag har ingen koll men visst har jag träffat en del bloggare. Många passerar ju NYC och då är det roligt om man lyckas få till en träff.
Kram!

Millan sa...

Vad skoj med annu en bloggtraff! Du har traffat en hel del av dina bloggkompisar nu. Jag har bara traffat Desiree. Men det var valdigt trevligt!! Dock ar det tva ar sedan snart ...

Later mysigt med picknick. Hoppas att ni far en fin dag! Kram

Petra H sa...

Hi hi, jag läste precis i Aftonbladet att det är rekordmånga svenskar som åker till NYC i sommar så det är kanske inte den sista bloggträffen de närmsta månaderna ;-)
Jättekul att det var ytterligare en lyckad bloggträff, och de visste vad en utlandssvensk uppskattar mest - svenskt godis :D
Ha en fin utekväll med M!
Kram

Lotta sa...

Så kul!! Det syns hur trevligt ni hade det. Bra att ni hinner ses igen. Läckert med taket och kolla lite utsikt.

Ha en fin kväll med M!

Kram!

Saltistjejen sa...

Millan,
ja det var roligt! jag har haft turen att få träffa flera bloggkompisar. Mest för att många kommit till NYC och semestrat och att man då kunnat ses. Plus att en hel del bloggare bor runtom här och lätt kunnat ta sig in till staden.
Kram!


Petra,
ja det kan jag tänka mig. Kronan är bra medan dollarn är låg så det lockar säkert många att resa nu. Och visst är det härligt att få svenskt godis också. Och de hade även med sig en del svenska tidningar!! Kramar!


Lotta,
ja, det var så himla trevligt!! Och jag hoppas verkligen att vi hinner ses ännu en gång.
Och vi ska ha det mysigt ikväll tror jag. Det var ett tag sedan vi var ute själva.
Kraaam!

Desiree sa...

Kul med bloggträff och jag håller verkligen med dig om att personer som man gillar och lär känna på nätet är också sådana som man gillar minst lika mycket i verkliga livet. Jag tror man lär känna varandra rätt väl när man följer varandras liv dagligen på det sättet man gör med sina favvis bloggar. Jag hoppas du och jag hinner ses en sväng i stockholm när du är här. Skulle vara kul att mötas upp en kortis någonstans om det inte blir för mycket för jag vet ju också hur hektiskt det kan vara då man är här. Jag ska träffa Annika nu på lördag. Ska bli såååå skoj :-)
Kram!

Fröken fräken sa...

Va roligt med bloggträff, ni såg ut att ha trevligt. När man följer någons blogg så känns det ju som att man känner personen redan.
Hoppas på fint picnic väder
Kram!

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja visst är det så! De man lärt känna via bloggarna och gillar där inser man att man faktiskt "känner" även IRL och jag tror att det är därför man oftast gillar varandra även "untaför bloggarna". :-) Vore som sagt superkul att träffas i Stockholm, men jag trodde ni var i Frankrike då?? Vad roligt att du ska träffa Annika. Ni sågs väl även förra sommaren??
KRAM!!!


Fröken Fräken,
ja det var skoj!! Och visst känns det som man redan känner varandra lite när man följt varandras bloggar en del. :-)
Kram!!