fredag, juli 08, 2011

Slockna i soffan

Ja, efter gårdagskvällens gnister så har dagens energinivå varit betydligt lägre. Inte så konstigt alls egentligen. Jag sov inte många timmar inatt. Vaknade efter kanske två och en halv timmes sömn av smärtor i magen. Ni vet den där Kvinnomagen som gör sig hörd ungefär en gång i månaden. Sedan kunde jag inte somna om. Så jag låg och försökte halvslumra ute i soffan. Gav upp och såg ett par gamla avsnitt av Gordon Ramsay´s kitchen Nightmares som jag börjat kolla lite då och då via Netflix streaming.

Morgonen gick helt okej och efter att lämnat Lill-Skruttan på dagis hann jag med att promenera upp till 86:e gatan och handla en födelsedagspresent till morgondagens födelsedagskalas som ska ske i Queens. Det blev ett spel på Barnes and Noble´s barnavdelning. Hann med en kaffe och en hallonscone också. Sedan hem. Väl hemma skulle jag bara vila en liten stund i soffan men totalslocknade där. Sov i dryga två timmar. Trots detta känner jag mig så trött! Det märks när man itne sovit ordentligt på natten. Har därmed inte orkat föra över några bilder från gårdagen heller. De får komma senare. Kvällen kommer bli tidig känner jag. Det blir till att lägga sig tillsammans med Lill-Skruttan. Jag lär somna före henne.

Och jo, just det. Magen är bättre nu. Inte ont längre. Skönt!


5 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Usch, det ÄR väldigt jobbigt att inte ha sovit ordentligt en natt. Det märks på en gång! Jag hoppas att du fått sova ordentligt i natt i alla fall. Kitchen Nightmares är ett bra program tycker jag :) Väldigt underhållande! Vi brukar följa en säsong då och då. Den svenska versionen "Kniven mot strupen" är inte lika bra, men helt okej.Ha en fin lördag!Kram!

Desiree sa...

Låter som den där tuppluren i soffan var precis det du behövde. Skönt att du fick sova lite och förhoppningsvis får det bli en tidig kväll så att du hinner ta igen dig fullt. Jag har kollat en del på Hells Kitchen men inte sett Kitchen Nightmares. Det är ju rätt underhållande. Hoppas du får en fin lördag.
Kram!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
ja det var lite segt igår, men nu hoppas jag det ska vara bättre.
Kram!!


Desiree,
ja det var skönt att lägga sig tidigt. Och tuppluren hade jag nog nästan inte klarart mig utan. Idag hoppas jag det ska bli en mindre seg dag. :-)
Kram!

Loppan flyttar västerut... sa...

Visst är det störigt att inte få sova ordentligt, man blir ju helt förstörd dagen efter. Annat var det när man hade smågryn hemma, då var det ju inga problem. Antar att det har med hormoner o sånt att göra. En lite soff-lur kan vara skönt men jag blir liksom inte riktigt människa igen efter en sådan, hela kvällen lever jag som i en dimma. Inte hela världen kanske, men ändå.
Hoppas att du är kry i magen nu, o att er helg blir härlig.
Stor kram till dej!

Saltistjejen sa...

Loppan,
ja man klarar inte sådär jättemycket "sömnbrist" längre. Idag var det iallafall en klart bättre dag efter en bra natts sömn! :-)
Kram!