onsdag, juli 06, 2011

På dagens schema

I eftermiddag blir det bloggträff. Då ska jag träffa Härliga Jenny som är här i staden på semester. Det ska bli otroligt roligt!!! Hon kom hit på Nationaldagskvällen och igår gjorde de staden. Och ja, vi hördes på telefon igår och bestämde att ses på en fika i eftermiddag. KUL!

Innan dess ska jag nog träffa en kompis från gamla jobbet och antingen ta en kaffe eller kanske äta lunch tillsammans. Beroende på tid.

Däremellan får det bli en tur till affären. Fast inte lika dramatisk som förra veckan. Idag blir det nog bara en av våra affärer runt hörnan. Det är inte så mycket som behövs. Mest är det väl påfyllnad av mjölk för jag lever med två mjölkmonster här hemma. Ja, och så ska jag väl gå och byta den trasiga kylväskan också.

6 kommentarer:

Petra H sa...

Oj, vad många bloggträffar det har blivit den senaste tiden! Kul!! Hoppas att ni får en trevlig fika tillsammans!
Låter som en bra idé att inte storhandla och bara smita runt hörnet istället för att köra maratonlopp på Manhattan ;-)
KRAM!

Saltistjejen sa...

Petra,
ja det blir så ibland när flera har semester här i stden. Då vill man ju gärna passa på! :-)
Och du maratonlopp var det ju knappast, men jag tror det var rätt bra ändå för igår var jag på gymmet i en timme men har ändå ingen direkt träningsvärk idag. Så kanske satte min storhandling i fredags fart på mina muskler! ;-)
Kram!!

Trillingnöten sa...

Vad roligt med bloggträff!! Blir säkert jättekul och trevligt! :) Lycka till med kylväskan!

Anne sa...

Först tänkte jag det var den Jenny som var på er "stora" bloggträff i våras men när jag klickade på länken såg jag det var en annan Jenny. Hur som helst, hoppas det var trevligt! NYC är rätt bra ställe som knutpunkt för träffar, både bloggträffar men även andra kompisar hemifrån som semestrar i stan och då kan man passas på att träffas. Jag menar, det hade säkert varit mer glest med sånt för dig om du typ bott i Milwaukee eller nån annan liknande "metropol" ;) Kramis!

Lotta sa...

Så trevligt! Du bor så bra till, många som kommer till NYC :)

Jag har tillbringat dagen inomhus, så imorgon tar jag en avstickar igen till bondens marknad. Jag längtar redan.

Kram!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
ja det blev riktigt lyckat!
Kram!


Anne,
nej detta är en Jenny som bor i Göterborg. Jag har följt hennes blogg en tid och gillar den mycket så det kändes jätteroligt att få träffas nu. Och ja NYC är verkligen ett ställe som många kommer till och därmed har jag fått möjligheten att träffa flera bloggare. :-)
Kramar!


Lotta,
javisst är det så! Jätteskoj!
Låter härligt att du kan åka till Bondens marknad imorgon!! Ser fram emot dina underbara bilder! :-)
KRAM!