måndag, juli 11, 2011

Dagis-Knytis

Ikväll är det den årliga knytisen på Lill-Skruttans dagis. Jag hade faktiskt helt glömt bort det, men som tur var kom jag på det nu. Tyvärr är jag på noll hitte-på-humör så jag vet inte alls vad jag ska laga för något. Kanske blir det repris på förra årets succé med plättar. Fast det blir en jädrans massa plättgräddande... Jaja, vi får se.

Fick ett mail i morse igen angående artikeln. Dags för oss att "proofread". Tyvärr kom jag inte in på den länk där pdf-filen finns vilket gjorde mig mer än lovligt stressad. Troligen för att jag har bytt emailadress men varit klantig nog att inte ändra det på den här sidan för framtida logins. Kontaktade dem i morse. Både via email direkt till den person som jag varit i kontakt med under hela processen, samt via ett kontaktformulär som finns på deras hemsida. Väntar fortfarande på svar. Vi har 48 timmar på oss att läsa och ändra om vi hittar några fel. Så jag hoppas verkligen de hör av sig snart så jag kan logga in och läsa det hela. Varför kan de inte bara skicka pdf:n som en bilaga direkt till mig via email? Sådant kan jag fundera över...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Dina plättar ser så goda ut så jag förstår att det var poppis!

Så man det ska proofread innan artikeln går live också?
Jag trodde att i o m att den godkännts var redo för att visas.
Ja, det där med att pdf:en inte skickades med i mailet var ju lite dumt men jag antar att det kanske är en riktigt stor fil som de inte vill skicka med till alla som deltagit eller nått?
Hoppas att du snart hör av från dom så du får läsa.

Ha det så trevligt på knytiset!

KRAM!

Fröken fräken sa...

Jag såg att du bestämde dig för plättarna, det såg ju jättegott ut. Vart har du fått tag på plättjärn? Skulle också vilja ha ett.

Kram!

Lotta sa...

Den här artikeln asså....;) hoppas det ordnar sig Saltis!

Plättarna såg jag med, blir supersugen. Ställer mig snart och gör pannkakor.

Hoppas ni hade en trevlig dag!

Kram!

Saltistjejen sa...

Jess,
ja man ska proofread efter att tidsskriften har satt iordning artikeln så att de inte gjort några misstag. Detta är ju emr som att redigera en text. Alltås se om det är felstaningar, felskrivningar eller om man själv har gjort misstag som man tidigare inte sett så är detta sista chansen att "se" dem och ändra.
Kram!!


Fröken Fräken,
japp det blev plättar. Plättjärnet är hit fraktat av en av mina kompisar som kom på besök förra året. VÄLIGT BRA och välanvänt måste jag säga! :-) Men såg faktiskt plättjärn på Crate & Barrel ngngång innan jul förra året! Kanske har de det fortfarande?
Kramar!


Lotta,
haha ja nu villl jag bara att den ska vara i tryck! :-)
Plättarna gick åt som smör i solsken!
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Plättarna blir ändå okej fast dr äts kalla i efterhand alltså?

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
o jaa! E vill ändå alltid ha dem kalla eller i varje fall inte för varma. De smakar som kalla pannkakor. Har du aldrig ätit det?? Jag älskade kalla pannkakor som picknickmat när jag var barn! :-)
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Någon gång men inte ofta! Vi hade faktiskt aldrig det som picknick-mat. Men låter gott!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
haha nej alla kanske inte har haft det? Men det är faktiskt rätt gott kan jag tycka även i vuxen ålder.
Kram!