lördag, juli 02, 2011

Öm

Idag är jag rätt öm. Armmusklerna känns om man säger så. Men det kanske är bra för då vet man iallafall att man har några muskler där. Lite stel. Biceps och triceps är lite småhårda. Axlar, nacken och skuldrorna känns också rätt ömma. Idag blir det inte några tunga saker att bära. Inte för min del iallafall. Däremot blir det nog snart en promenad ute i solskenet. Kanske en iskaffe. Det låter bra. Det bestämmer vi nog. Första dagen på den är 3-dagarshelgen. På måndag är det nämligen också ledigt här eftersom det då är 4th of July. Nationaldagen. Vi har inga stora planer för den. Troligen en picknick med några vänner. Vädret ser fint ut hela helgen. Det tackar vi för.

5 kommentarer:

Desiree sa...

Inte konstigt att du fått träningsvärk efter gårdagens släpande. Du får vila idag och ta igen dig. Inte bära mer än en iskaffe i handen :-)
Kram!

Syster i söder sa...

vilken kämpe du är!! kram

Emma sa...

Trevlig Helg! Ta och planera in en massage någon av dagarna. Kanske M kan stå till tjänst? ;-)

Lotta sa...

Du har gjort work out för flera veckor på en dag igår :)
Inte undra på att du är öm!

Vädret är bra...vi har varit på Long Island idag. Skönt! Det tar ca två timmar att köra från CT...puh, men väl värt det när man är framme.

Ha en fortsatt trevlig helg! KRamar

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja idag var det inget bärande. :-)
Kram!


Syster i Söder,
hahaha tack!
:-)
kramis!


Emma,
ja kanske blir det en massage senare? Ska kolla med min hjälte om han vill "hjäta" lite till...? ;-)
KRAM!


Lotta,
japp det var nog en del kalorier som brändes igår tror jag. Och visst är vädret härligt nu! varmt och skönt men inte fuktigt! Jag gillar det!
Dina bilder från Long Island såg helt underbara ut också. Förstår att ni hade en toppendag!
KRAM!