fredag, juli 08, 2011

Toppenkväll!

Kort, mycket kort inlägg. Ska slänga mig ner på kudden snart, men vill mest säga att kvällen varit så himla bra!!!!! Kvällar som denna påminns jag verkligen om hur bra jag har det. Att jag lever och bor i en Fantastiskt stad! Att jag har en Fantastisk man! Och att det efter en sådan bra kväll ute tillsammans är en alldeles alldeles speciell Lycka att komma hem. Tillsammans. Och veta att man ska få snusa på och med sin Älskade Dotter. Kanske låter detta inlägg som en reklamkampanj från Kristdemokraterna, men just nu ger jag blanka f-n i det! För jag ÄLSKAR min Familj!

20 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vilket inspirerande inlägg!Underbart! :) Familjer rockar!

Pettas sa...

Kristdemokrat eller inte, men visst är det lycka när kärleken finns inom familjen:D

Karinkram!

Anne sa...

Härligt Saltis!!! Visst är det underbart när man återigen får den där insikten (även om man tänker på det varje dag så kan det ju slå en lite extra hårt ibland, hur mycket man älskar sin familj) att man bara tokälskar sin familj. Betyder mycket att komma ut på tu man hand också, eller hur. Personligen känner jag just nu att parlivet går på sparlåga och allting kretsar kring barnet, rent praktiskt få det livet att gå ihop. Men vips, snart hoppas jag att vi också ska kunna komma ut på lite pargrejs, men just nu känns det liiiite avlägset trots allt... Så blir lite avis läsa om er fina kväll. KRAM!

Millan sa...

Hihi jag tycker snarare det later som om du druckit ett glas vin och har haft en underbar kvall! :-D Vad kul det ar med sadana dar lyckade kvallar. Ibland behover man paminnas om hur bra man har det! Stor kram

Desiree sa...

Tycker det var ett superhärligt inlägg. Ett inlägg man blir glad av. Det är klart du får skriva just så här. Det är så lätt att man tar det man har omkring sig förgivet att man borde tänka på just sådant här oftare. :-)
Kram!

Emma sa...

:-) Underbart! Man behöver inte vara kristdemokrat för att älska sin familj, haha. Usch -tänk om de skulle få monopol på all den där kärleken man känner. Problemet med dem är ju att de inte verkar vara så pigga på att alla ska få bilda familj -bara de som stämmer in.

Äh -det här har inget med politik att göra. Det är lätt att dras med härifrån Sverige där Almedalsveckan och politiker är det enda vettiga media rapporterar om i dagarna.

Vad härligt att ni hade det så BRA och att du är så KÄR -i din dotter, din hubby och din stad!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
tack! :-) Och visst är det fantastiskt med fina familjer.
Kram!!!


Pettas,
så är det! Att känna kärlek och lycka för de man älskar och har omkring sig DET är liksom livets mening. :-)
Kramar!!!


Anne,
jag förstår hur du/ni känner. Så kände vi också. MEN det kommer bli annorlunda framöver. Dock vill jag säga att passa verkligen på nu under första året att GÅ UT! Tycker den allra enklaste tiden att fixa det där med barnvakteri och så var från typ 3 månader och upp tills de vill börja försöka gå. De första 3-6 månaderna sov de ofta så mycket och så oregelbundet ändå att det var hyfsat enkelt för folk att hjälpa till att passa dem. Då handlar det mest om att barnen ska kunna ta flaska och så. Men sedan blir det lite mer jobb och lite mer komplicerat. Tycker jag. Men än har ni självklart fokus på er nya familjemedlem och så ska det ju vara" Tids nog komer mer tid och ork för parrelationen. Glöm bara inte bort den helt för det är viktigt att hålla den igång också. Man mår så mycket bättre om man kan få den att fungera också.
Kramar!!!


Millan,
hahhahaaaa ja det blev just inte vin men annat i samma "liga" ;-)
Och visst behöver man sådana här kvällar ibland. Uppskatta det man har är så härligt!
KRAMEN!


Desiree,
tack vännen! Visst är det fantastiskt när man verkligen "ser" allt fint och bra omkring sig. Tycker jag är hyfsat bra på det i vardagen, men vissa gånger är det underbart att få det där lilla extra också.
Kramar!!!


Emma,
hahaha nej visst är det så. Det var nog mer menat lite skämtsamt det där med Kristdemokrat.... ;-) Förstår att det är mycket koncentrerat kring politikerveckan där hemma nu. Det brukar ju vara så. Och ja, det är en fantastisk känsla att få ha sådana underbara personer i sitt liv! Att uppskatta dem och känna den där direkta stora fantastiska kärleken. DET är rikedom!
Varma Kramar till er!!!!!!

Lotta sa...

Underbart!! Håller med alla...det är ju sådana här moments och känslor som får oss att må bra, det ger energi och fyller oss med lycka. Du uttryckte det så spontant och fint!

Kramar!

Petra H sa...

Härligt inlägg!! Så mycket kärlek! Så glad för er att det blev en lyckad kväll.
Visst är det underbart när man stannar upp en stund och bara känner hur kärleken strömmar ut till sina närmaste och käraste.
Stor kram

Saltistjejen sa...

Lotta,
ja men visst är det så. De här gångerna när man har tid och ro att se det där man verkligen HAR. :-)
Och inser vilken skatt det är. De är så viktiga.
Tack!!
Kramar!!

Saltistjejen sa...

Petra,
tack! Ja det är så himla härligt!!! att verkligen kunna ta sig tid att njuta ibland. Göra det där lilla extra. Och man inser verkligen hur rik man är.
:-)
Kraaam!

Fröken Anki sa...

Äsch, vad då larvigt! Klart du älskar din familj! Härligt att ni fick en så bra kväll på tu man hand. Och det är sant, det finns inget som slår att komma hem till sin egen lilla familj efteråt!

Kram

Saltistjejen sa...

Anki,
hahhaa nej visst ÄR det underbart! :-)
KRAM!

Fröken fräken sa...

Ja det är något alldeles speciellt på sommaren tycker jag, det är varmt ute och man äter gott och dricker gott med den man älskar, jag tror inte det finns nåt bättre. Ja det är ju alltid kul att gå ut med sina tjejkompisar men det är ju nåt annat. Kul att ni hade en trevlig kväll och att ni kan fixa barnvakt
Kram

Saltistjejen sa...

Fröken Fräken,
Ja det är ngt särskilt m sommaren. Och att gå ut m kompisar är också kul, men det känna alltid lite extra att gå ut ensam m M också eftersom vi inte så ofta gör det.
Kram!!

bettankax sa...

Ett riktigt härligt feel-good inlägg. Kärlek när den är som bäst:)
KRAM!!

(lite kul ordverifiering = supen, haha)

Saltistjejen sa...

Bettankax,
Tack!! Ja det var en himla fin kväll igår! Och supen var lite lustigt som ordverifiering! ;-)
Kramar!

Anonym sa...

Härligt inlägg!
Jag känner också att jag är lycklig lottad även om man har sina downs ibland.
MEN familjen som man har är bäst!! :)
Jag snart kommer Tom och nu LÄNGTAR jag verkligen!! :)
Hoppas att ni får en fortsatt älskvärd kväll/natt ;-),morgon.
KRAM!!

Anne-Marie sa...

Det är härligt när man får en sådan där riktigt "hög" och fin känsla och allt bara känns så bra. Underbart inlägg :) Kramar!

Saltistjejen sa...

Jess,
visst har man downs ibland och det är ju helt naturligt i livet. Men ibland är det så härligt när man får de där "upsen" också. :-) Alltså de där lite extra.
Å jag förstår att du längtar! Ni har varit ifrån varandra länge nu.
Kramar!!


Anne-Marie,
tack! Ja det är skönt att ha sådana lite extra bra stunder ibland! :-)
Kram!