måndag, augusti 13, 2012

Andra chansen

Okej, så mitt fatala misstag verkar inte få så allvarliga konsekvenser. Efter ett telefonsamtal till företaget ifråga så fick jag veta att de sänder nya blanketter idag så jag ska ha dessa imorgon redan. FedEx. Jag älskar verkligen FedEx och UPS! Det blev alltså endast en dags fördröjning. Skönt!

4 kommentarer:

finelinan sa...

Man undrar ju vad som bidrog till det där misstaget med drogtestpapprena. Kanske lite droger? =)

Jag uppskattar att Gibson kommer ha 116 eller 122 på vinterytterkläder, beroende på hur plagget är i storlek. Köper jag Didriksons blir det en overall i stl. 110 eftersom deras storlekar går i tiotal. Han ska mätas på onsdag, men vid senaste mätningen i maj var han 105,5 cm. Föttern är just nu 187 mm, så stl 29 eller 30 på skor beroende på deras mått.

Du får visst lov att fråga om hans pappa. Han tycker att jag köper för mycket och för dyra kläder till Gibson, och att underhållet jag får från Försäkringskassan (han betalar inget själv) räcker. Den senaste tiden har han fått köpa egna kläder till Gibson som Gibson har där, men han har inte behövt köpa ytterkläder än, eftersom han ju bodde i Norge september - februari. Och faktiskt så fick jag honom att köpa en av Gibsons skaljackor till honom i födelsedagspresent, så den får han använda där. Skor skickar jag också med. Men vi har pratat om att han ska betala hälften av Gibsons vinterutstyrsel i vinter, jag har bara inte fått något svar än...

Lotta sa...

Perfekt! Tummen upp för FedEx och UPS!!

KRAM!

Suzesan sa...

GRATTIS till jobbkontrakt och att det löste sig med pappren. SÅ JOBBIGT det är att inte hitta det man letar efter. Jag slarvade bort en tidning en gång. En helt färdig som skulle gå till sättning och sen tryck. Ja på riktigt. Jag arbetade på en dagstidning. Slarvade bort den. MIN IDIOT men JAG hittade den. Under ett annat papper. Världens svettigaSTE MEST HEMSKT NERVÖSA MOMENT. nÄR JAG INKLUSIVE alla letade. Ja de som var i min närhet SUSANNE vad har du gjooort.

Åhh tänk så härligt att köra till jobbet för dig. Så spännande.

Såg bilderna från stranden. SÅ HÄRLIGT.

Min son är nu i Kalifornien på en annan -LONG BEACH-. KUL. Ett halvår ska han vara där. Vilket äventyr för en tjugtreåring.

Kram
/Susanne

Martina sa...

Sa skönt! Nu kan du slappna av.
Kram