måndag, augusti 13, 2012

Hjärnsläpp

Insåg sent på söndagskvällen att jag gjort ett helt otroligt misstag! Kan inte förstå. Hur kunde jag göra så?!? Ett totalt hjärnsläpp helt enkelt. SÅ KLANTIGT!!! I fredags kom äntligen mitt formulär så jag skulle kunna göra min drogtest. Tyvärr hade labbet där jag skulle utföra det redan stängt då jag ringde dem i fredagseftermiddag. Så jag planerade att göra testet nu efter helgen. Men i gårkväll då jag skulle ta fram pappren kunde jag bara inte hitta dem. Efter att ha letat överallt, varit på uselt humör, pendlat mellan skratt (åt min egen klantighet) och gråt (åt exakt densamma) så har jag gett upp. Jag inser att jag helt enkelt måste ha kastat pappren. Helt otroligt! De finns nämligen ingenstans.

Den enda förklaringen till att jag skulle ha slängt dem är att jag höll på att rensa ut gamla papper, dokument, brev etc i fredags och att de här viktiga pappren måste hamnat underst i någon sådan hög. HUR? Ja, det övergår mitt förstånd! Men det måste bara ha hänt. Hjärnsläpp?!?

Jag har mailat företaget och hoppas de kan skicka nya så snart som möjligt så att jag kan göra drogtesten snarast. Allt för att jag ändå ska kunna börja nästa vecka. Så TYPISKT!!!

7 kommentarer:

Katarina sa...

Jag kan riktigt känna hur stressad och uppred du varit. Hopas det löser sig på ett bra sätt. Anna, det kan hända alla,, då vi städar. Kram

Trillingnöten sa...

Men åh så förargligt! Tyvärr är det ju sånt som inte ska hände, men som ändå på nåt sätt händer :) Jag hoppas de kan skicka nya. Borde ju inte vara alltför svårt för dem. Även om det kan vara pinsamt för dig :)

bettankax sa...

Men gud så störigt och irriterande. Förstår du höll på bli tokig. Ibland går det lite fort..;) och man fattar inte att man gör så tokigt. Håller tummarna att du snart har nya papper i din hand.
KRAM!!

Lotta sa...

Håller med Trillingnöten - så förargligt men lätt hänt. Hur mycket papper har man inte. Inte konstigt om något försvinner. Be dem maila en pdf så kan du printa och scanna tillbaka. Då kan du ha det gjort inom en dag!

Kram!

Martina sa...

Hoppsan da! Ja, du det är sant som händer, speciellt när man har tusen bollar i luften samtidigt vilket man ju nästan alltid har! Irriterande, men det ordnar sig säkert!
Kramar

Desiree sa...

Oj då. Sådant händer. Hoppas de kan skicka nya papper snabbt.
Kram!

Saltistjejen sa...

Katarina,
tack Katta! Och ja, det var väl bara lite för mycket i huvudet gissar jag. Men ÄNDÅ. Jag förstår inte att jag kunde missa att lägga undan det viktigaste pappret sedan jag jag hade uppkörning förra veckan! Otroligt!
Kram!


Trillingnöten,
ja det är såååååå jobbigt. Jag blir så arg på mig själv! Och lite pinsamt känns det också såklart. :-/
Jag har mailat dem men företaget är i Kalifornien så de ligger ju tyvärr tre timmar efter. Ska ringa snart tänkte jag och se om det kan gå fortare att få svar så. Men de öppnar inte förrän om ett tag. Surt!
Kram!


bettankax,
ja det är det verkligen!!!! Man blir ju galen och superarg på sig själv!!!!
Kram och tack!


Lotta,
javisst vi kan alla göra misstag, men ändå. Man blir såååå arg!!! Och jag förstår verkligen inte hur jag tänkte. Eller snarare att jag INTE tänkte alls! :-(
Jaja, vi får se. Tyvärr duger nog inte ngn pdf för det var ett speciellt formulär med flera sidor, men jag ska se om det går att snabba på eller om jag får vänta på att de FedExar det hela. Hoppas få tag på dem snart men de är på västkusttid....
Kram!!


Martina,
japp det har varit lite väl många bollar i luften den senaste tiden aknske+ men ändå såååå förargligt och jag var så arg och sur på mig själv igår när jag insåg misstaget!!!! Nu hoppas jag det ska ordna sig till det bästa ändå.
Kram!


Desiree,
ja det gör ju det tyvärr. Men så jobbigt. Man blir så arg på sig själv!
Kram och tack för stödet!