onsdag, augusti 08, 2012

Härlig dag i Brooklyn

Igår var Lill-Skruttan ledig från dagis och hon och jag tog F-tåget till Windsor Terrace (som ligger alldeles intill Prospect Park) i Brooklyn för att hälsa på våra kära vänner där. Det blev en mysig dag fylld av lek både inne och ute.

Efter att ha lekt hemma hos W en bra stund gick vi till Enzo's för att äta en en pizzalunch. "This was the best pizza in the world!" var Lill-Skruttans omdöme. Inte illa! Och jag kan instämma i att det var mycket mycket mycket goda pizzor!

På ena väggen hängde denna cykeln.

Efter lunchen tog vi oss till Prospect Park ett par block från restaurangen. Vi gick till lekplatsen "Harmony"

Vänskap

Lill-Skruttan assisterar J vid blöjbytet av lilla Baby M.

Ett glatt gäng innan vi lämnade lekplatsen för att leta reda på glass och kaffe.

Mmmmmm.... chokladglass!!!Efter glasspausen promenerade vi tillbaka hem till W där barnen lekte en stund till. Vi hann även träffa W's mamma en kort stund innan vi alla skulle iväg vilket var himla roligt. Men vid 17-tiden var det dags att börja dra sig hemåt igen. Dagen var verkligen mysig och det är som alltid roligt att se Lill-Skruttan och W leka tillsammans. När vi kramade hejdå sa sötnosen W "I will miss you so MUCH!" och det gäller även oss - vi saknar ju W och hans familj mycket fortfarande. Även om vi försöker ses ganska regelbundet så tror jag att Lill-Skruttan allra helst skulle vilja att W flyttade tillbaks till vårt hus igen. Det pratar hon om lite då och då.

THANKS for a Great Day together and extra thanks to J for the delicious pizza lunch!


8 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Grattis till körkortet! :) Härligt att alla pusselbitar faller på plats. Roligt att E och W kan träffas även om ni inte bor i samma hus längre. Kram!

Saltistjejen sa...

Anne-Marie,
tack! Ja det känns otroligt skönt med körkorten!!! Så BRA! Och att vi så ofta och regelbundet kan träffa våra kära fd Grannar är så Härligt!!! :-)
Kram!

Desiree sa...

Vad söta de är ihop E och W. Det märks att de är bästa vänner. Vilken mysig dag det blev för både stora och små.
Kram!

Sahra sa...

Underbar glassbild. Vem kan motstå chokladglass? Inte jag.
Får se om vi hinner med Brooklyn. Resan närmar sig med stormsteg. Du får gärna berätta hur fan man gör för att lösa tunnelbanebiljett, för det lyckades jag och Peo aldrig lista ut. Vi var visserligen trötta, svettiga och jag hade sjukt värkande fötter och var gråtfärdig. Men hur svårt kan det va liksom? Ge mig gärna tips. Så kanske vi kommer till Brooklyn vi också. Snart hemfärd för er del eller hur? Jag har mentalt påbörjat min packning och lagt upp ett flexibelt program med utrymme för spontanitet. Ska bli så kul. Nu börjar jag slappna av en smula. Bara jag hinner få tillbaka min kamera, men mer om det i min svarskommentar till dig på min blogg.
Kram

Saltistjejen sa...

Desiree,
Ja det var en riktigt fin dag tillsammans. Och visst märks det hur bra vänner de är Lill-Skruttan och W, även om det ibland nu kan ta en liten stund för dem att "värma upp" när de träffas.
Kram!


Sahra,
Haha ja glassbilder tog jag flera för de var så härliga när de satt där och åt. :-)
Konstigt att du hade problem med tunnelbanan här. Systemet är enkelt tycker jag. Iallafall vad gäller biljettinköp. Det som kan vara lite krångligt är att hålla reda på vilka tåg som går local och vilka som går express. Men det får man kolla på t-banekartan. Ska se om jag kan skriva ett inlägg om detta ändå kanske.
Och ja, vi ska åka till Sverige rätt snart.
Ny måste jag kolla vad som hänt din kamera!!!
Kramar!

Lotta sa...

Ice cream + Brooklyn = vilken bra kombo!!!

Gott, gott! Vilken mysdag.
Jag tog lunchledigt idag igen, gillar att komma ut ibland ;)

Kram!!

Miss Marie sa...

Kul med körkortet! :) Vilken härlig dag ni hade ute i Brooklyn, både glass och pizza, mums! :)

Saltistjejen sa...

Lotta,
ja det var en riktigt härlig dag!!
:-)
Och skönt med lunchledigt för dig! Jag hade en fin lunch idag med M också. Mysigt. Alltid så härligt om man kan sätta lite guldkant på vardagen! :-)
Kram!!


Miss Marie,
tack! Ja det känns underbart att slippa oroa sig för körkortet mer. Och gårdagen i Brooklyn var så härlig!
Kram!