fredag, augusti 24, 2012

Sömnlösa familjen

Här är det bra. Men vi lider en del av jetlagen. Framförallt Lill-Skruttan, men det gör såklart att även M och jag får vår beskärda del av uppesittarnätter. Men vi hoppas det ska bli bättre med tiden.

Annars har vi det bra. Umgås med familjen och har det mysigt. Igår var vi i Lund en sväng. Första var jag där för att träffa Petchie vilket var otroligt roligt! Egentligen skulle vi träffats i Malmö innan jag skulle klippa mig, men frisören fick njurstensanfall så min klipptid blev framflyttad till idag. Och då beslöt vi oss för att ses i Lund istället eftersom det var närmare för oss båda två.

På eftermiddagen körde vi in till Lund igen men då hela Skånefamiljen. Det blev hängmattehäng i Parken och sedan en fika där. Och så en kort tur till leksaksaffären. Kvällen bjöd på grillning och mys.

Idag är det dagen före dagen. Den kommer att bjuda på klippning för min del (om inte den här frisören också får njursten men det vore ju alldeles otroligt i så fall....) och lite Malmöfestival. Jag ska dessutom försöka hitta en sjal eller liknande till min klänning inför morgondagen. Jag packade inget sådant i villervallan innan vi åkte hit, men inser nu att det mycket väl kan bli alldeles för kyligt att stå utomhus imorgon med bara axlar. Vi får nog ta med paraplyet bara för det ser ut som om regnet hänger i luften.10 kommentarer:

Sahra sa...

Hoppas på lite uppklädda finbilder sedan.
Vädret är något ostabilt. Men det är ändå ganska ok temperaturer. Det kommer bli så mysigt och roligt så.
Avresa för oss närmar sig. Vilket är värst. Jetlagen dit eller hit. Svårt det där när man är så kort tid och måste ställa om sig omgående. Tur att vi ska till en stad som aldrig sover.
Kram

Lotta sa...

Njut!! Låter så härligt att vara i Sverige och få gå på bröllop. Sensommar...skönt! Hoppas jet lagen ger med sig.

KRAM!!

Millan sa...

Ah da hoppas jag allt gar bra imorgon! Sa roligt med brollopet! Men attans sa retligt med njurstensattacken for frissan!

Jatteskoj att du hann traffa Petra ocksa. Hoppas ni hade trevligt!

Stor kram
Millan

Desiree sa...

Hoppas att jetlagen ger med sig snart. Vad kul att du fick till en bloggträff med Petchie. Oj stackars din frisör som fick njurstens anfall. Håller tummarna för att ni alla får en riktigt fin dag imorgon med vackert väder så att ni slipper använda paraplyerna. Men en sjal eller kofta av något slag kan nog vara en bra idé. Det är inte direkt någon värme och i synnerhet inte på kvällarna.
Kram!

Annika sa...

Jetlag SUCKS!!
HATAR den!
Men kul att du fick en träff med Petra.
Nu önskar jag er en riktigt fin morgondag!
PLÅTA massor!!
HA det underbart!!
Kram!!

Emmama sa...

Hoppas snart det blir bättre med sömn och rutiner! Och ha det så härligt imorgon! :) Kram!

Katarina sa...

Usch så jobbigt. Hoppas ni är i form snart och nu har n ett bröllop framför er.. Oj, så roligt! Kram

Emma sa...

Jetlag är jooobbigt och särskilt med barn. Då kan man ju inte bara sova nÄr man vill utan får anpassa sig. Lilla O har alltid varit snabbare än jag, men nästan en vecka brukade hon ta på sig, jag två! (den vägen -tillbaka i Amerika rör det sig bara om några dagar för vår del)

KUL att ni kunde träffa Petchie!!

Marianne sa...

Kul att ni kunde träffas i går! : )

Ja det är inte konstigt att ni är trötta, ni hinner ju inte vila ut heller, utan det är full rulle från första minuten.

Hoppas det blir riktigt roligt i morgon!

Kram!

Gnuttan sa...

Hoppas ni får en härlig dag idag! Kram