söndag, augusti 26, 2012

Bröllopet

Igår var Dagen D. Eller Dagen B kanske man borde säga. B som i Bröllop. Eller K som i Kärlek. Eller varför inte G som i Glädje. Efter att först ha oroat oss en del för den instabila väderleken kunde vigseln ändå hållas utomhus under eftermiddagen. Uppehåll. Endast vått i gräset och i ett och annat öga. Det var en fantastiskt fin vigsel. Och ja, det känns magiskt varje gång man får delta i en sådan här innerlig högtidsstund, men det känns ju ändå lite extra när det handlar om den egna familjen. Ett extra pirr i magen. En extra tår i ögonvrån. Av glädje.

Vigseln skulle ske i Lunds Botaniska Trädgård

I väntan på brudparet


Lill-Skruttan, M och hans mostrar Olgakatt & K samt Olgakatts man.


Brudgummens mamma småspråkar med M

Så kom de så äntligen!

Ett otroligt stiligt brudpar

Lill-Skruttan hade till uppgift att hålla brudbuketten då löftena gavs och ringarna skulle växlas.


Kärlek

Men buketten "var lite tung" så vi hjälptes åt efter en stund

Nöjd och glad tjej med pappa efter vigselceremonin


Lill-Skruttan provar pappas vigselring... à la tjurstil på näsan


 På väg genom "Botan"


Promenad till mingel och bröllopsfest

Skål!

Bubbel

Lill-Skruttan tyckte det var väldigt fint med en egen namnskylt!

Brudens mor ger råd

Brudens bror berättar sanningar


Brudparet


Lill-Skruttan och M

Ös på dansgolvet

Tårta

Lill-Skruttan var så duktig under hela tillställningen också. Både under vigseln, minglet och under själva bröllopsmiddagen. Hon var det enda barnet under festen men klarade det otroligt bra måste jag säga. Visst tröt tålamodet ibland, men på det hela taget gick det otroligt bra och jag tror hon tyckte det kändes väldigt roligt att få ha varit med under hela kvällen ändå. På slutet då klockan närmade sig halv två på natten och vi funderade på om hon kanske ändå inte var väldigt trött gick hon in i andra andningen och stuffade loss på dansgolvet som bara den. Efter att hela eftermiddagen och kvällen varit superblyg och knappt svarat på tilltal skuttade hon ut på dansgolvet och hoppade, snurrade, dansade bland alla andra dansande gäster. Och sjöng då och då "1, 2 3, 4... jag är en Partymyra!".

Vi kände oss dock ganska redo att åka hemåt en stund efter detta och fick en taxi runt tvåtiden. Jag, M, Lill-Skruttan och Svärmor. Med ömma tår men med en varm känsla i magen efter den underbara dagen och kvällen somnade vi gott efter en liten nattamacka hemma hos Svärmor.


TACK TACK TACK till de Nygifta för en underbart vacker vigsel och ett fantastiskt Bröllop! 
Vi är så otroligt glada att få ha varit med och delat denna lyckliga dag i ert liv tillsammans med Er!


10 kommentarer:

Miss Marie sa...

Vad härligt med bröllop! Visst är det alltiden ynnest att få vara med under en sådan särskild dag! Vad duktig E var, både med buketthållandet men också att vars med på hela festen, wow!

finelinan sa...

Vilken duktig lillskrutta! Gibson hade tröttnat efter en halvtimme. Om han inte haft andra barn och leksaker att leka med... =)

Lotta sa...

Vad fint och en fantastisk plats att gifta sig på! Grattis till brudparet!

Vackra bilder från en vacker dag. Ella var verkligen duktig!! Gillar partymyra ;)

Kram!!

Katarina sa...

Åh, vad fint och jag vet att denna plats är fin! Tog min masters i Lund och bodde under 2 års tid på Grand hotell (arbetsgivaren betalade).

Det kändes så somrigt och brudparet var så fina, Så vackra. Kul med bröllop. Kram

Annika sa...

VAD vackra de är!!
Otroligt fint par!
OCH vad fint att gifta sig utomhus!
TUR hade ni med vädret också!
Härligt!
Fina bilder. SÅ kul att SE!!
Vad lika Olgakatt och hennes syster ÄR!!
Är de tvillingar???
Grattis till brudparet! OCH vad tack för att du lägger ut så många bilder.
Kram!!

KARLAVAGNEN sa...

Ååååh!!! (sitter här och blir lite rörd)

Evasleva sa...

Vilken dag! Vigseln såg verkligen fin ut och festen verkade jättekul. Vilken tjej ni har som klarade av en hel sån lång dag!

Channal sa...

Älskar bröllop!! Så vackra brudparet var! Men NI, alla TRE var så fina! M var urtjusig i sin grå kostym till syrenlila och du matchande med lila sjal och Lillskruttan är alltid så SÖT!! Kul!
KRAM!! Anna

Västmanländskan sa...

Så vackra de var! En härlig dag. Jag tänkte på er och vädret. Då visste jag inte ens att ni skulle vara utomhus. Botaniska trädgården är Lunds vackraste plats! Vi funderade också på vigsel där, men det blev vid havet istället. Hälsningen från Olgakatts syster gick fram :)

Millan sa...

Men ah vilken fin dag!! Brudparet ar sa vackert dessutom. Jag tycker att man genast skickas tillbaka till sitt egna brollop nar man ser brollopsfoton nu. Sa roligt! Roligt att Ella orkade vara med sa lange och dansa ocksa :-)

Usch ja.. avskeden ar ju det jobbigaste med att bo langt borta. Man far forsoka koncentrera sig pa hur bra man har det som trivs bade dar man bor och har en fin familj och vanner hemma i Sverige ocksa.

Kram!