tisdag, augusti 14, 2012

Förbannad!

Brevet kom i eftermiddags. Strax innan 15. Då packade jag ner det i min väska och begav mig till angivna labb där det skulle kissas i burk. Jag var rätt stressad för jag visste att det stängde klockan 16. Och det ligger på andra sidan staden. Så jag småsprang nästan hela vägen. Väl framme var jag ganska kladdigt svettig men i tid. Hurra!! Tänkte jag när jag torkade svetten ur pannan i hissen på väg upp. Väl ute ur hissen ser jag en man stå utanför en dörr längre ner i korridoren. Han ringer frenetiskt på en vit dörrklocka vid sidan av dörren. Det visar sig vara dit jag också ska. När jag kommer fram berättar han att han har stått där i ca 5 minuter redan. Men ingen öppnar. Han ringer på klockan och bankar på dörren. Så gör även jag. Vi avlöser varandra lite. I bankadet och ringandet. Men. Ingen. öppnar. 15.58 ger vi båda upp. Vi inser att de inte tänker släppa in oss. Att de redan packat ihop därinne. Att det inte kommer kissas i någon burk idag inte. FAN! FAN! FAN! FAN! FAN! FAN! FAN!!!!! Jag som trodde jag skulle få iväg det där jävla provet idag. Och endast förlora en dag. Men på grund av att labbet behandlar sina öppettider helt oproffessionellt kommer jag inte kunna göra det. Men imorgon. Imorgon är det banne mig jag som tar mig upp och går till labbet redan tidigt på morgonen. De öppnar 07.30! Och så får man väl hoppas att de inte bestämmer sig för att "på onsdagsmorgon tar vi inga kunder....." Aaaaaarrrrggghhhh!! Jag är just nu så arg så arg så arg. Och trött.

10 kommentarer:

Katarina sa...

Saltis, jag känner oset ända hit.. Jag skulle också koka... Hoppas de är på plats imorgon bitti! Kram

Lotta sa...

Jobbigt, irriterande, dåligt av labbet!!

Hoppas det går bra imorgon.

Kram!

Suzesan sa...

Åhhh DET HADE jag med varit.

Stressigt varmt och kissnödig räcker. SÅ JOBBIGT- Så uselt av dem.

Hoppas nu det funkar imörra. Håller tummarna.

Kram
/Susanne

Pettas sa...

Håller tummarna för att du får det gjort! Hoppas att du har litet ilska kvar också att lämna åt dem. De behöver få veta att så gör man bara inte

kram

Anne-Marie sa...

Verkligen dåligt. Förstår att du är upprörd. Hoppas att du har bättre lycka i morgon. Kanske ett brev eller email till ledningen för labbet är på sin plats. Jag brukar skriva till de högsta cheferna ibland och det brukar ge resultat. Kram!

Desiree sa...

Åh nej vad jobbigt. Usch så arg man kan bli över sådant. Det känns verkligen inte proffsigt. Men låter som en bra strategi att vara där tidigt imorgon istället.
Lycka till och hoppas att allt går bra nu.
Kram!

Cosmopolitan sa...

Men, gud, så oprofessionellt! Lycka till imorn.

Millan sa...

Nej men fy sjutton vad trottsamt :-(. Hoppas verkligen pa battre tur idag!!

Nu aker val ni snart till Sverige? Sa roligt! Var semester ar redan slut ...

Kram!

olgakatt sa...

Hoppas det inte blir för mycket adrenalin i provet.....
Fr a uppdragsgivaren bör få en rapport! Kanske ett annat lab ska ha jobbet.

Västmanländskan sa...

Vilken frustration! Så enormt irriterande. Hoppas det löser sig. Kram!