onsdag, augusti 22, 2012

Framme

Kom fram i morse. Tröttare än tröttast. Lill-Skruttan sov inte på hela flyget över Atlanten. Somnade först ca 5 minuter innan landning. Så det har varit ganska trötta resenärer. Men glada. Över att vara framme. Över att resan gått såpass bra ändå trots sömnbristen. Och att få se vår älskade Skånefamilj igen! Vi tog tupplurar lite omlott under dagen och lyckades sova alla tre ett par timmar mitt på dagen. Välbehövligt. Ja, nödvändigt. Detta gjorde att vi orkade med eftermiddag och kväll.

På det hela taget har det varit en riktigt bra dag om än i trötthetens tecken. Frukost hos Svärmor, sedan en tur till Lekplatsen med Lill-Skruttan och Svägerskan medan M sov. Efteråt somnade även jag och Lill-Skruttan innan vi under sena eftermiddagen åkte allihop till Svägerskan och Loff. Där bakades det rabarberkaka, fixades supergod räkmiddag, mystes med Max och sedan spelade vi Dinosaurie-Lotto som Lill-Skruttan fick av Svägerskan. En riktig myskväll tillsammans. Imorgon ska jag besöka Svägerskans frissa i Malmö och eventuellt (beroende på tid) kanske kanske få träffa Petchie.Nu blir det den efterlängtade sängen.


Godnatt!!

13 kommentarer:

Desiree sa...

Välkommen hem till Sverige Saltis. Flygresan med jetlag är inte kul men låter bra att ni ändå fick sova lite här under dagen. Känns nog bättre redan till imorgon. Jag hoppas att ni får en fantastisk fin Sverige vistelse på alla sätt. Såg bilderna med alla goda räkor på FB. Jättegott! Njuuut nu och ha det riktigt gott.
Kram!

Miss Marie sa...

Aj då, inte kul med barn som inte vill sova när de bör sova för att vara pigga. Förstår att ni behövde lite sömn under dagen idag! Hoppas ni blir pigga och kommer över jetlagen snart! :)

Lotta sa...

Välkomna hem till Sverige!!! Härligt att ni är där, att det gick så bra.

Tänker på er!! Njut. SKa kolla FB.

Kram!!

Katarina sa...

Roligt att äntligen vara i Sverige. Nu har ni mycket skoj framför er och jag hoppas jetlagen snart är över.. Kram

Anne-Marie sa...

Hoppas att ni får en riktigt fin tid i Sverige. Vilken tur att du kunde åka även om du bara jobbat en kort tid. Kramar!

finelinan sa...

Välkommen till Skåne!

Sahra sa...

Välkommen hem till Sverige. Jobbigt att inte lyckas sova. Jag kan inet sova på flyg, spelar ingen roll hur lång resa, men barn hoppas man ju att de ska sova några timmar så att man inte behöver vara fullt så alert och försöka stimulera dem HELA resan liksom. Ha en fin sverigevistelse. Kram

Millan sa...

Vad skont att ni ar framme nu! Vad harligt med semester hemma. Att bara fa umgas med nara och kara och saklart brollopet :-). Ha det nu sa jattebra! Stor kram

Emmama sa...

Ha en underbart skön semester! Kram från Skottland!

Fourmum sa...

Välkommna hit :) Förstår att det är mycket nu, men man klarar ju mer än vad man tror, iallafall när man är mitt i det. Hoppas att du kan njuta av Sverige! Kram!

Annika sa...

Jetlag suger...Såg att du haft en tuff natt på FB.
Jag minns det där. Visserligen sov Karolina, men de första nätterna hemma kunde hon vakna och var otröstlig, gråta i flera timmar. DET var tufft, men det förvinner med åren.
Numera är min dotter en sån person som inte ens får jeltlag. Fråga mig inte hur det går till, men så är det...
Jag önskar dig en finfin vistelse hemma, inte för stressig, inte för mkt folk du måste träffa.
Hoppas att du bara "kan vara" lite också. OK, jag fattar att det är en utopi, men...
KRAM!!!

Fröken fräken sa...

Åh va härligt att få komma till Sverige på hösten. Ja jetlag suger verkligen musten ur en och jag tycker att det blir värre och värre ju äldre man blir. Hoppas ni får en underbar semester där hemma.

Kram!

Västmanländskan sa...

Välkomna till Skåne!