torsdag, augusti 02, 2012

Vad vi gör här om kvällarna

Ja, det blir en hel del OS det blir det....
Men visst gör vi annat också. Som att laga mat, bada, rita, busa, leka, läsa, prata, plocka undan lite (jo det behövs oftast varje kväll...), surfa, kolla email, gosa med katterna, förbereda inför kommande dag med mera med mera. Fast igår såg vi när gymnastiktjejerna i Team USA tog Guld. Och såklart när Phelps simmade. Idag när jag hämtade Lill-Skruttan på dagis var barnen inomhus (på grund av regnväder) och hon och några vänner hoppade som galningar på en studsmatta. "Mamma, we are playing we are in the Olympics!!!" ropade hon när hon fick syn på mig. "We are Team Jumping!!" Sedan ställde hon sig upp och sträckte ena armen i vädret och ropade "Yeeeeay!". Hon förklarade senare att hon vunnit en medalj.

Väl hemma berättade hon för M att de lekt Olympics och att de varit både "Team Jumping" och "Team Swimming". Så ja, så har vi det alltså. Team Jumping och Team Swimming.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Haha härligt! Team jumping and swimming :-)

Här är det team lazy som sitter i soffan och tittar!!

Kram!

Saltistjejen sa...

Lotta,
japp fast vi är ganska lazy också. När vi väl kollar OS mer fokuserat. Men en del multitasking blir det ju också ändå. ;-)
Kram!!

Ingrid sa...

Wow vad coolt att hon leker Olympics :) . Vi är jätteglada att vi råkade bo här just nu! Imorgon ska vi titta på konstsim live. Det blir häftigt. På torsdag kommer flyttbilen och packar ihop hela huset inför hemflytt. Inte många dagar kvar här nu i detta landet...