lördag, oktober 27, 2012

Fyra dagar kvar

Ja, det är fyra dagar kvar om man räknar med idag. Lördag, söndag, måndag och tisdag. Sedan - HALLOWEEN!!!! Så dagen till ära provade Lill-Skruttan två halloweenkostymer. Hennes T-Rex från förra året och sedan hennes Fairy Princess som hon ville ha till årets Halloween.

Hennes dräkt från förra året är lite liten i "ryggen". Men det hindrade henne inte från att ha den på sig. Fast hon lekte inte att hon var en T-Rex nu utan att hon var Godzilla....!

Sedan en Fairy Princess som trollade mig till en badboll!

Sedan åkte hon och M till The Bronx Zoo där de har "Boo at the Zoo" under oktober månad. Denna helgen är den sista. Själv stannade jag hemma. Jag känner mig fortfarande lite trött och det kändes skönare (om än tråkigt) att stanna hemma istället för att dra ut till zoo:t. Istället blir det lite plock här hemma. Vi hade hur mycket tvätt som helst som behövde tvättas och jag tänkte även plocka undan lite inne. Jag kan faktiskt tycka att sådant är lite vilsamt när man kan få göra det ostört och lite i sin egen takt.

I övrigt väntar vi väl annars mest på att se hur allvarlig Sandy kommer att bli. Jag hoppas verkligen att det inte blir så illa som man befarar. Bunkra mat har jag inte tänkt göra. Här på Upper East Side tror jag inte det kommer att blir så farligt faktiskt. Vi har stearinljus och vårt Trangiakök ifall strömmen skulle gå. För min del undrar jag mest om jag kommer att kunna ta mig till jobbet på måndag eller om det blir en hemmajobbardag.


6 kommentarer:

Anonym sa...

Helt klart sötaste T-Rexen någonsin!=)

Kul med beröm! Viktigt att få feedback och bekräftelse, och passande att det kom nu då du känner dig hängig, brukar ge lite extra positiv energi.

Det där med mjälten tror jag inte många känner till, men är himla viktigt! Foppa fick väl operera bort den om jag inte minns fel..?

Hoppas, hoppas nu att Sandy tappar fart när hon kommer in till er och att ni inte alls kommer att märka av henne så mycket. /Penny

Mrs Clapper sa...

Alltså hon är så SÖT i den där dräkten!! Annars också! :)
Visade bilden för Jon och han blev impad av dräkten och känner jag honom rätt så vill han ha en själv i storlek XL!

olgakatt sa...

Vilken utveckling från Godzilla till en liten fe!
Håller tummarna för att stormen bedarrar innan den når Upper East!

Bra att du tar det varligt!
Kram!

Saltistjejen sa...

Penny,
ja det är viktigt med mjälten. Den kan tydligen förstoras av just körtelfeber och man ska vara aktsam om den länge efteråt.
Och Sandy hoppas vi inte blir alltför hård mot östkusten nu.
Kram!


Mrs Clapper,
hahaha ja du han får försöka hitta en bra T-Rexdräkt! :-)
Kram!


olgakatt,
ja här svänger det rätt snabbt. :-)
Kram!!

ExPIAtriate wife sa...

Vad sot hon ar sin T-Rex! Joli har bestamt sig for en rosa prinsessklanning i ar men nu tycker hon att den kliar for mycket...hm!!
skont att vara hemma och plocka lite i egen takt och vila upp dig. Hoppas ni klarar er undan Sandy och att ni far en harlig Halloween!
Kram!

Saltistjejen sa...

ExPIAtriate wife,
haha ja du det är svårt det där med dräkter till Halloween. Hoppas Joli ändå kommer att gilla att ha sin på sig. När de väl kommer igång med trick-or-treatandet brukar de ju glömma sådana världsliga saker som kliande klänningar haha! ;-)
Kram!