onsdag, oktober 24, 2012

Uttömd

Ja, ungefär så känner jag mig just nu. Återigen en lång dag på jobbet. Längre än vanligt. En dag fylld av olika möten. På grund av att överchefen är här nu men ska flyga tillbaka till Paris imorgon så hade vi  även ett ganska långt möte på sena eftermiddagen. Som dessutom drog ut en del på tiden. Intressant. Bra. Lärorikt. Efter det var jag rätt slut i rutan. Men då hade jag fortfarande en del uppgifter kvar att göra. Så jag åkte inte hemåt förrän efter 18. Vilket för mig är en lång dag. Jag brukar ju gå hemifrån vid 06.30-tiden så det blev en del timmar borta idag. Men imorgon kan jag jobba hemifrån och det känns skönt. Jag inser att jag är lite extra trött nu också efter körtelfebern. Det finns liksom inga reserver att ta av på något vis. Ingen buffert. När det är slutär det slut. Eller snarare när jag tar slut så tar jag slut.

Jaja, nu ska jag inte klaga. För på det stora hela känner jag mig glad. Väldigt glad. Över att jag nu är såpass frisk som jag är. Över att jag har ett jobb som jag (hittills iallafall) tycker känns jättebra. Över min underbara familj som väntar på mig när jag trött släpar mig in genom dörren efter att Manhattantrafiken tagit den allra sista gnuttan energi jag hade kvar. DET är glädje och lycka för mig.

Nu blir det en mugg te. Och jag hoppas kunna slappa lite framför TVn också. Fast det kommer bli en utmaning att hålla ögonlocken uppe, det måste jag säga. Men jag vill ju så gärna ha liiiiiite fritid också. Och tanken på att jag inte behöver upp i ottan och köra iväg till ett långpass på jobbet imorgon gör att jag nog ändå orkar lyxa till det med en liten stund i soffan innan jag stjälper omkull mig i sängen. Trött men Glad.

16 kommentarer:

Lotta sa...

<3
Klart du är trött. Skönt att jobba hemifrån. Jag kom hem eftert 7...känns inget vidare för kvällen blir så kort.

Skönt med helg snart ;)

Kram!

eastcoastmom sa...

Långa dagar, tufft. Att jobba hemifrån ibland måste kännas skönt.
Kram

Miss Marie sa...

Klart du är trött! Lång dag o så är du inte helt frisk. Hoppas du kan ta det lite lugnt och friska till helt. Skönt att kunna jobba hemifrån!

Anna K sa...

Låter härligt att du trivs så bra på ditt jobb men jag förstår verkligen att det känns jobbigt med så långa dagar! Lyssna på kroppen nu när du varit så sjuk så att du återhämtar dig ordentligt.

Det är verkligen en lyx att du kan jobba hemifrån i bland också!

Ha en bra dag!
Stor kram

Nora sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Melting Pot sa...

Hej,
Har skickat ett mail till dig idag på din Saltistjejen Hotmail. Hoppas det är OK.
Ha det gott/Lena

Sahra sa...

Förstår att du är aptrött efter den maran du har varit igenom. Var rädd om dig och ta inte ut dig för fort. Du måste få tid att återhämta dig. Kram

Millan sa...

Asch ja den eviga trottheten. Det ar ju sa trist ... Jag somnar ofelbart pa soffan varje fredagskvall efter ett glas vin. Runt 21 tiden. Alldeles for tidigt .. sa trakigt! Man vill ju inte sova bort fritiden. Men vad gor man?! Hoppas du holl dig vaken ett tag i gar kvall i alla fall.

Kram!

Annika sa...

JAG är så glad att du kan jobba hemifrån ibland.
BRA!!
Dessutom förstår jag så väl att du är TRÖTT!!
Hoppas dagen idag är BRA!
Kram!!

Desiree sa...

Verkligen guld värt att du kan jobba hemifrån några dagar i veckan. Det tror jag gör en enorm skillnad. Det blir ju väldigt långa dagar att gå hemifrån vid 06:30 och sedan inte komma hem förrän 19-20. Som du säger så vill man ju gärna ha liiite fritid. Man vill liksom inte bara komma hem äta och sedan sova och köra nästa runda i karusellen. Lite fritid behövs för att man ska må bra.
Hoppas du hinner ladda batterierna i natt med en god natts sömn.
Kram!

Saltistjejen sa...

Lotta,
ja det är otroligt skönt att jag kan jobba hemifrån då och då. och visst blir kvällarna korta när man kommer hem sent. Det är ok ibland tycker jag men inte varje kväll.
Kram!

eastcoastmom,
ja det är skönt. och normalt kommer jag inte hem så sent men vi hade ett möte som drog ut på tiden.
Kram!


Miss Marie,
ja det känns att jag inte är helt 100. Man har inte riktig lika mycket energi som vanligt. Men det är skönt att jobba hemma idag.
Kram!


Anna K,
ja det känns härligt att ha hittat ett jobb som jag trivs med. Otroligt lyxigt faktiskt. :)
Men visst ska jag försöka lyssna på kroppen. Det är viktigt så man inte blir sjuk igen.
Kram!!


Melting Pot,
hej Lena vad kul att du tittar in! Jag har svarat dig nu!
:-)
Kram!!


Sahra,
japp kroppen är inte riktig som vanligt än....
Kram!


Millan,
ja det är inte lätt. Och efter min körtelfeber känner jag som sagt att jag har mindre buffert också. Jag blir fortare trött än vanligt.
Kram!!


Annika,
ja det är så otroligt skönt! Det är en ynnest att kunna arbeta hemifrån ibland.
och idag ska jag ta det lite lugnare. Det är en hel del att göra men det är inte riktigt lika intensivt som de senaste två dagarna på jobbet då vi dessutom haft en massa möten.
Kramar!


Desiree,
ja det är väldigt stor skillnad de dagarna jag kan arbeta hemifrån. Bara att slippa pendlingen spar mig ju ungefär 2,5 eller mer.
Kram!

Anonym sa...

Det är tuffa dagar du har när du jobbar på kontoret och jag kan bara tänka mig hur trött du är med körtelfebertrötthet på den vanliga tröttheten.
Jag känner likadant som du när jag är på väg från jobbet för att hämta V på dagis - GLÄDJE över min lilla fina familj!
Kram och hoppas att du får vila upp dig i helgen!

Liz sa...

Jobbig dag, men skont att du kan jobba hemma, vila lite emellanat, ta ett par extra koppar te och krypa upp i soffan med datorn lite..

Ta hand om dig,
Kram

Saltistjejen sa...

petchie,
ja det är långa dagar när jag pendlar, men oftast inte så långa som de denna veckan. Det var lite speciellt nu när "överchefen" var här från Paris.
Och visst är det fantastiskt att ha sin fina familj att komma hem till! :-)
Kramar!!


Liz,
tack!! Och ja jag sov faktiskt en stund mitt på dagen idag när jag blev riktigt riktigt trött. Det var skönt och kändes t o m nödvändigt.
Kram!

Martina sa...

Hoppas att du kan fa en lugn och skön helg sa att du hinner vila upp dig ordentligt!
Kramar

Saltistjejen sa...

Martina,
tack! Ja jag ska försöka ta det lite lugnt i helgen och samla energi. Det behövs.
Kram!