onsdag, oktober 17, 2012

Jävla Skitsjukdom!

Just så känns det nu. Fast en driljard gånger om. Jag är så trött så trött så trött. På smärtan. På att känna mig handikappad. Funktionsnedsatt. På att känna magen kurra men inte kunna göra något åt det.

Idag har jag ätit glass. Till lunch. Och nu till middag. Låter kanske superhärligt. Men det är faktiskt ingen höjdare kan jag meddela. Jag skulle mycket hellre äta riktig mat. Men glassen går iallafall ner. Och munnen domnar bort en stund av kylan vilket är skönt. Men jag ska erkänna att jag redan känner mig väldigt väldigt mätt på gräddig glass Just nu står det mig lite upp i halsen faktiskt. Jag längtar SYRA! SALT! Textur. Den dag jag kan knapra knäckebröd med hårdost igen kommer jag känna mig salig!

Imorgon blir det en supertidig morgon. Jag har ju bilen kvar på jobbet så jag måste ta mig in med tåget från Penn Station. Och jag har en kurs som börjar klockan 08.30 så därav den okristligt tidiga tiden. Jag ska dessutom få träffa min "högre chef" för första gången. Hon flyger in från Paris nu. Det känns spännande, men samtidigt hade det ju varit så otroligt mycket roligare om man åtminstone kunnat prata med henne. Nu kommer jag om jag har tur, kunna sluddra fram något ohörbart till henne. Och det känns ju sisådär. Men hon vet om att jag blev riktigt dålig så jag tror inte att hon kommer att hålla det mot mig på något vis alls.

Usch, nu längtar jag verkligen bara efter att få bli frisk. Det här är hemskt hemskt hemskt och jag vill bara att det ska vara över!

18 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Det där låter som något Michael hade en gång. Han gick aldrig till doktorn men han hade otroligt ont i munnen och kunde knappt äta. Det gick ju över till slut men jag minns hur jobbigt det var för honom.
Hoppas nu att du skall bli bättre riktigt snart och att ditt möte med chefen går bra trots allt. Krya på dig kramar!

Lotta sa...

Å!! Hoppas verkligen att det här går över snart. Sötaste du, känner såå med dig!

KRAM!!

eastcoastmom sa...

Stackare! Måtte du vara på bättringsvägen snart.

Kramar i massor

Channal sa...

Usch stackare! Låter som halsböld och det är inget att leka med! Sticka hål på bölden och penicillin är det enda som hjälper! Kan du gå på kursen! Var rädd om dig! Sen får du be mannen köpa lakritsglass, så gott!
KRyapådigkram! Anna

Sahra sa...

Gulle. Stackars dig. Jag lider. Och jag förstår precis. Glass nu liksom. Till frukost, lunch och middag. Choklad hade ju funkat. Men glass. I oktober.
Kram iallafall och hoppas kursen går bra ändå.

finelinan sa...

Men du borde ju vara hemma och kurera dig. Inte åka till jobbet!

Desiree sa...

Jag tycker oerhört synd om dig. Jag hoppas innerligt att du snart känner dig så pass bra så att du kan äta riktig mat. Inte ens en glassoman som jag hade velat råka på det du gjort även om det hade inneburit att jag bara kunde äta glass.
Kram och hoppas det går bra på mötet imorgon.

Annika sa...

Lakritsglass finns inte här, Channal :-(((
Men annars hade nog saltis ätit det... :-)
STACKARS dig!!
FY Fan, och inte får du vara hemma och kurera dig heller.
Fasiken.
Inga sjukskrivningar här inte fastän du knappt kan prata och har så ont.
Hoppas innerligt att detta ska ge med sig NU:
Hoppas du känner dig bättre idag.
KRAMAR, KRAMAR!!!!!!

Annika sa...

Stackare! Hoppas du kryar på dig snart.

Funkar inte yoghurt eller kefir då som ett alternativ till glassen? Eller lassi kanske är mindre syrligt (jag brukar göra på ljummet vatten, kardemumma, ekologisk yoghurt och rörsocker efter smak och vispa ordentligt så alla klumparna försvinner). Tar tre sekunder och är bra för både magen och själen.

Lotta K sa...

Usch det låter hemskt. Hur vore en blended drink med proteinpulver? Soja eller whey? Isbitar, mjölk, banan? (eller vad du klarar av att äta), protein, i blender. Blir som lös glass men med mer näring?

Martina sa...

Nej, men gumman det där later inte alls bra! Stackars dig.
Tur att det inte var nagot allvarligare dock. Men jag förstar att det är jobbigt att ha sa där ont i munnen och varken kunna prata eller äta ordentligt.
Haller tummarna för att det snart försvinner.
Stora kramar

Emma sa...

Fy fan vad jobbigt det låter! Och så jobbet på det!! Skickar en kryapådiggenastkram till dig! Förstår jag det att du saknar MAT!!

Liz sa...

Hoppas att det kanns battre nu! Tanker pa dig och skickar en stor kram!

Trillingnöten sa...

Jisses! Loggar in och ser sjukdom! Din stackare! Det låter otroligt jobbigt! KRYA på dig!

Eva i Tyresö sa...

Måtte det ge sig snart. Tycker synd om dig men det hjälper ju inte.
En kram i alla fall från Eva i Tyresö

Millan sa...

Nej fy sjutton nu far det val anda vara slut pa den har sjukan!! Jag hoppas verkligen du mar battre snart vannen. Kram!

Astrantia sa...

Men hu så hemskt det låter. Stackars dig. Krya på dig fort, fort!

Anonym sa...

Fy sjutton så hemskt du har det gumman!
Hoppas verkligen att det snart går över så du kan få i dig lite näring och att det mörka molnet, som säkert hänger över dig just nu, lyfter.

Hoppas att mötet med din högre chef gick bra trots ditt tillstånd.

Massor av krya på din kramar till dig från mig!! xxx