onsdag, oktober 31, 2012

Happy Halloween!

Jag vet att mängder av personer inte kommer att kunna "fira" Halloween idag efter Sandys framfart. Men jag vill ändå säga Happy Halloween till alla er som kan och vill fira och som gillar denna högtid. Här har det karvats pumpa idag. Och ritats spökdekorationer. Snart ska Lill-Skruttan sätta på sig sin Halloweendräkt och så börjar en av årets bästa högtider (enligt henne). Trick-or-Treat. I år kommer vi dessutom börja med en sväng till grannhuset tvärs över gatan. Som har en del aktiviteter utomhus. Som tur var verkar vädret ok för detta. Sedan blir det till att ta trapporna upp och ner här i huset. Själv har jag laddat kamerabatteriet.

9 kommentarer:

Channal sa...

Happy Halloween!
HUGS Anna

Marianne sa...

Det verkar rätt okej där ni promenerade runt i går, om än verkligen trist att se alla fina träd som har knäckts. Så skönt att ni har haft el hela tiden, och att ni mår bra!

Happy Halloween! Hoppas Lillskruttan får en riktigt rolig dag!
Kram!

Lotta sa...

Happy Halloween till er!! Vi har tänt ljus, äter godis och ser lite gamla skräckisar nu på eftermiddagen. 70% utan el här....inte roligt.


Kul att ni har lite firande iallafall!

Kram

Bara Sara sa...

Nån gång i livet skulle jag gärna fira Halloween i USA för att vara med om det ”på riktigt”!! Kram Sara

Anna, Fair and True sa...

Kul att ni kom iväg på lite "bus eller godis" i alla fall :)

Martina sa...

Happy Halloween!
Hoppas att ni har det bra.

Malin sa...

Happy Halloween!

Desiree sa...

Happy Halloween. Jättefin pumpa som ni karvat. Så glad att ni är välbehållna och att ni också fick njuta lite av just halloween. Kollat in dina bilder från förra inlägget då ni gått på promenad genom staden. Måste vara en väldigt märklig känsla när stan ligger öde på detta sätt och de vanliga ljuden av trafik uteblir osv. Ändå imponerad över effektiviteten i stan och att man redan har börjat få tillbaka lite av det normala livet. Vet man något mer nu när tunnelbanan kan tänkas börja gå igen? Som sagt skönt att ni klarade er ok.
Kram!

Saltistjejen sa...

Channal,
tack detsamma!!
:-)


Marianne,
ja det var inget som kändes "farligt" men så promenerade vi ju i kvarter som inte alls drabbats så hårt.
Kram!!


Lotta,
låter som ni hade en mysig Halloweenkväll igår! Hoppas så att alla hushåll utan el snart ska få den tillbaka. Det är ju kyligt nu!
Kram!Bara Sara,
ja det hoppas jag att du får för det är verkligen ganska speciellt! :-)
Kram!!


Anna Fair and True,
japp här var det verkligen som en vanlig Halloweenkväll.


Martina,
tack! Vi har det fint.
:-)


Malin,
tack!! Detsamma! Hoppas du hade en bra Halloweenkväll.


Desiree,
tack! Ja det är otroligt skönt att vi inte drabbades alls personligen av Sandy. Men visst var det en märklig känsla att promenera runt efter Sandy för ett par dagar sedan. Mest känslan av ödslighet eftersom det knappt var några bilar alls ute då och så alla nedfallna träd och så. En lite speciell känsla när man mötte folk ute också för alla pratade liksom med alla om vad som hänt.
Och jo, man kan inte klaga på hur fort man ändå försöker att fixa alt i staden. Vissa saker som tunnelbanan kommer att ta tid på grund av skadornas omfattning, men det jobbas verkligen med att försöka lösa och reparera detta så fort som möjligt.
Kram!!