torsdag, oktober 11, 2012

Sjuk

Som rubriken säger här ovan så har jag åkt på en rejäl förkylning. Eller vad det nu är. INTE KUL ALLS! Började känna av det redan igårkväll. Öm i kroppen. En sådan där lite pirrig känsla i huden som man kan få om man har lite feber. I morse kändes det tyvärr inte bättre. Men jag körde in till jobbet ändå. Väl där hann jag med en del vilket var bra, men min chef gav mig först två Motrin (ungefär som Ipren) för att få ner febern och sa sedan till mig att packa ihop och köra hem innan jag kände mig värre.

Men oj vad de där små pillren gör underverk! Efter dem kände jag mig inte alls så dålig längre och kunde jobba lite till vilket känns skönt. Men vid halv tvåtiden gav jag upp och begav mig hemåt. Bra tänkt där för väl hemma hade effekten av ibuprofenet slutat verka och jag kände mig riktigt dålig igen. Hoppade raka vägen i säng huttrandes och frysandes. Och sov som en stock tills M och Lill-Skruttan kom hem. M fixade middag och jag kunde sova lite till. Nu har jag varit uppe i snart en timme, fått i mig lite mat och försöker värma mig med en mugg te. Sedan lär det bli sänggång igen känner jag. Kroppen trött och frusen. Huvudet trött och tungt. Hoppas alla timmar av sömn ska kunna mota iväg den här dumma förkylningen! Jag har varken tid eller lust att vara sjuk. Som tur var känner jag inget dåligt samvete för att jag lämnat M ensam uppe i stort sett alla kvällar denna veckan. Han har just köpt sig ett, eller två var det nog faktiskt, nya spel till sin XBox. Så det går verkligen ingen nöd på honom.

14 kommentarer:

Lotta sa...

Å, krya på dig! känner igen känslan...lite miniförkylningssymptom hade jag tidigare idag men nu känns det ok.

Sköt om dig vännen!!

KRAM

Saltistjejen sa...

Lotta,
tack! Jag hoppades igårkväll att det inte skulle bli värre, men tyvärr blev det så. Men nu blir det sängen och jag hoppas det känns bättre imorgon.
Skönt att du känner dig bättre!
Kram!

Anne sa...

Skit också, det där suger men jag hoppas det blir en sån där snabb variant som snabbt lämnar kroppen och att du kvickt är tillbaka på banan igen OCH att ingen annan i familjen åker på det! Massor av krya på dig!

finelinan sa...

Inget kul med förkylning! Krya på dig!

bettankax sa...

Krya-på-dig-KRAM!

Lisa sa...

Krya pa dig! Sköt om dig Saltis. Hoppas du snart blir bättre.
Kramar, Lisa

Desiree sa...

Krya på dig och hoppas du känner dig bättre snart.
Kram!

Taina sa...

Urk vad tråkigt!

Vilken bra chef du har!!! Jag är så glad för din skull. Du verkar ha fått ett toppenjobb. Och en toppenchef. Nu får du krya på dig så att du snart orkar jobba igen.

Kram på dig!

Sahra sa...

Herregud. Klart du inte ska känna dåligt samvete för att M får sköta marktjänsten när du är sjuk. Tråkigt att du är sjuk. Du låter riktigt risig. Förhoppningsvis känner du dig snart bättre. Lite helg och lite lugn och ro. Kram och krya

Annika sa...

FEEL BETTER!!
Jag vet Motrin är galet effektiv, iaf för stunden. Advil också.
MÅ BÄTTRE NU!!
M kan spela på sin xbox och serva dig :-))))
KRAM!!!

Fröken fräken sa...

Ja jag instämmer med dom andra och hoppas du mår bättre snart. Drick mycket vatten!
Hoppas du får en bra helg.
Kram!

Martina sa...

Krya pa dig!
Sömn är den bästa medecinen! När det inte är nagot allvarligare saklart.
Vila och vitaminer i massor sa är du nog snart bra igen!
Kramar

Pratglad sa...

Krya på dig-kram!!

olgakatt sa...

Bli frisk fort! Vila ordentligt i helgen så ses vi på måndag!
Kram!