tisdag, oktober 23, 2012

Hejdå Olgakatt och tack för denna gången!

Ikväll är det sista kvällen för Olgakatt här innan sin hemresa. Eftersom jag kommer att köra tidigt till jobbet imorgonbitti igen så sade vi därför hejdå nu efter middagen. Det känns som alltid tråkigt att ta avsked. Tiden springer alltid så fort och eftersom jag varit sjuk ungefär halva tiden (eller mer egentligen) av de här dagarna som Olgakatt var här så känns det som om tiden gått väldigt fort. Men jag är glad över att jag hann friskna till innan hennes hemresa ändå.

HEJDÅ Olgkatt! Tack för denna gång och Välkommen tillbaka!

Idag har jag dessutom varit tillbaka på jobbet. Det kändes roligt att köra dit i morse. Trots att det nu är helt mörkt när jag går upp och promenerar till garaget. Sedan börjar solen gå upp ungefär då jag kör på FDR och när jag kommit genom Holland Tunnel i New Jersey har jag ofta en apelsingul sol i backspegeln. Och det var roligt att vara där. Jag gillar jobbet. Dock blev det en otroligt intensiv dag så som det ofta blir när man varit mer eller mindre frånvarande ett tag. Jag kunde visserligen jobba hemifrån större delen av mina "sjukdagar" men farten var ju inte lika snabb som vanligt. Plus att vi nu har fått en hel del nya dead lines så ja, det blev en dag nästan helt utan rast. Men det känns bra ändå eftersom jag fick så mycket gjort, och jag fick till och med en del beröm för en del av det jag gorde idag. Vilket såklart alltid känns roligt. Men nu är jag trött så det blir snart godnattsaga för både mig och Lill-Skruttan.

6 kommentarer:

Taina sa...

Skönt att vara tillbaka till arbetet! Kul med beröm. Det behöver man alltid. Imponerande dessutom med tanke på att du inte är 100 än.

Du måste berätta mer om jobbet och vad du gör. Skulle vara kul att veta ;)

Lite otur att du var sjuk under besöket. Men glad att du mår bättre nu!


KRAMAR!!!

Saltistjejen sa...

Taina,
ja det var lite otur att jag var sjuk under en stor del av Olgakatts besök, men jag är glad att jag hann tillfriskna innan hon ska åka hem. Jobbet känns bra och ja visst är det alltid roligt när folk blir nöjda med ens insats. :-)
Kram!

Annika sa...

JAG öär också nyfiken på VAD det är du jobbar med.
Kan du inte berätta det? :-)
HIHI!!
Skulle vara kul att veta.
Ja, tiden med Olgakatt gick fort. och inte kom jag till NYC den här ggn i heller. SÅ trist, vill ju träffa henne!!! OCH DIG!!!
Men, så här i efterhand vet jag att det INTE skulle ha gått pga festen och med college-fair och allt.
Ibland är NYC lite för långt bort, 35 mil är ändå en bit...
Kramar!!

Katarina sa...

Jag har haft en låång bloggpaus,, och ser att du varit sjuk i sk körtelfeber.. Det är hesmkt, jag ahde det för några år sedan.. Jag gurglade munnen med vodak och fick det på en medelhavskryssning,, shit.. Men nu verkar du vara åter i arbete, grattis! Men jag skulle tro att det fortfarande känns i din kropp. Ha de gott och nu ska jag läsa ikapp! KRAM

Desiree sa...

Det är så kul att märka att du trivs så bra med ditt nya jobb. Låter vackert att köra vid den tidpunkten då solen går upp. Här är det helt svart när jag cyklar till jobbet och även ett tag efter att jag kommit till jobbet. De ställer om till vintertid här på söndag. Det blir lite ljusare på morgonen men å andra sidan mörkt väldigt tidigt. Då kommer solen att gå ner redan vid 16:30 inte kul :-(
Kul att Olgakatt kommer och hälsar på er med jämna mellanrum. Förhoppningsvis kan du njuta ännu mer nästa gång hon kommer och du slipper vara sjuk får man hoppas.
Kram!

Martina sa...

Kul att du trivs sa bra med ditt jobb vad det nu än är som du jobbar med.
Trakigt med avsked.
Kram