torsdag, mars 28, 2013

Galet mycket

Vill gärna passa på att önska er alla en GLAD PÅSK!!!
Själv har jag noll påskkänsla just nu. Det är verkligen galet mycket jobb nu (ungefär som jag trott plus en hel del till....). Så nej, det hinns inte med mycket annat alls. Gick upp vid 6 i morse och med undantag för ca en timmes "paus" då jag följde med Lill-Skruttans dagis till biblioteket (de går dit en gång i månaden och ofta följer en eller ett par föräldrar med) har jag jobbat i ett fram till efter 22-tiden. Då stängde min hjärna mer eller mindre igen. Imorgon måste jag dock försöka handla in ägg och godis till lördagens Easter Egg Hunt. Så jag får helt enkelt göra en påskpaus då. Nu blir det sängen.


9 kommentarer:

Liz sa...

GLAD PASK onskar jag dig och din familj ocksa, ifall du inte hinner med att blogga under resten av helgen!

Hoppas att du far ett par andningspausar med lite godis, aggmalande och annat. Men jag forstar att du har otroligt mycket nu, forhoppningsvis lugnar det ner sig nasta vecka och du kan pusta ut lite da! Du far lukta lite pa din vackra blommor och ta en extra chokladbit for en snabb energi kick da och da..:)

Stora kramar!

Desiree sa...

Glad Påsk till dig Saltis. Även om det är galet mycket så hoppas jag du hinner med att njuta lite av påsken på ett hörn. Så glad att du har en gullig chef och fina kollegor när det är så här intensivt. Hoppas det lugnar sig snart.
Kram!

Channal sa...

Glad Påsk!

Kramar Anna

Saltistjejen sa...

Liz,
Tack!! Jodå det kommer säkert bli andningspauser och förhoppningsvis ska det bli lite mindre i helgen. Så jag hoppas få ledigt då. Åtminstone till största delen. Hoppas ni får en fin påsk!! Jag såg på dina foton hur fint ni dekorerat!
Kram!!


Desiree,
Tack Tack! Och jodå det ska nog bli lite tid över till påsk och helgaktiviteter också i helgen. Men som sagt den där påskkänslan har inte alls infunnit sig...
Kram och ha en fin påsk ni med!!


Channal,
Tack detsamma önskar jag dig och din familj!!
Kram!

Emma sa...

Glad Påsk! Synd att det är stressigt - tur att du har en sån fantastiskt chef å ena sidan som vet att du gör uppoffringar och sedan din underbara lilla familj å den andra! Vi ska också på Egg Hunt i morgon! Lycklig fångst!

Mallis in real life sa...

Vi vill också önska Glad Påsk här i från Florida. Ledsen att jag inte hörde av mig när jag var i New York, men tiden fullständigt rann iväg. Vi hade dock en trevlig vistelse även om jag tyckte att det var för kallt vissa dagar.

Här är det synd att klaga i alla fall. Solen värmer gott och vi stortrivs.

Kram på dig

Suzesan sa...

GLAD PÅSK Saltis.

Oj då måste du varit helt slut om hjärnan stänger av. Kämpa. Fnissar åt att du hinner blogga. Gulligt.

Kram
/Susanne

Anne-Marie sa...

Glad Påsk Saltis! Hoppas att du hinner få litet helgledigt och kan pusta ut. Kramar!

Saltistjejen sa...

Emma,
haha ja det är tur. Mitt i alllt jobb. Lite trist att ha som mest vid högtider men det är som det är. Tror ändå helgen kan bli hyfsat lugn.
Kram!


Mallis,
TACK! Och jag förstår att ni hade fullt upp när ni var här. Jag är mest glad över att ni verkade haft det så bra trots det kyliga vädret. Nu har nid desto härligare temperaturer!!
Kram!


Suzesan,
hahahaha ja det kan man verkligen fnissa åt! :-) Men ibland är bloggandet löite som en avslappning också. Att inte fokusera på jobbet.
Kram!


Anne-Marie,
tack detsammat!!
Kram!