måndag, mars 25, 2013

Lite påsksaker

Snart är det ju påsk och vi fick nyligen lite påskpaket från Sverige. Inga påskägg med godis eller så, men väl en jättefin bok med tillhörande tygkasse till Lill-Skruttan från Farmor, Svägerskan och Loff. Samt från mormor fick hon olika påskmotiv att färglägga.

Boken Mirma & Morr hade otroligt fina illustrationer tycker jag. Extra roligt med tygkassen som hade samma textiltryck från boken. 


Här färgläggs det kycklingar för glatta livet! 

TACK!!!!!


8 kommentarer:

Syster i söder sa...

Kul med lite påskpaket :)

Trillingnöten sa...

Åh vad roligt! Vi firar ju inte påsk på det sättet, men lite pyssel och äggletning och sånt är ju mysigt :) Och vårlov och förhoppningsvis fint väder snart!

Ps. Min svärmor dog för en vecka sen. Du vet att hon varit sjuk länge av och till. Därför är livet upp och ned. Jag skriver inte om det på bloggen eftersom det, för mig, är lite för personligt. Berättar för vissa...

Martina sa...

Snart pask ja... jag har ingenting förberett ännu. Inte för att vi direkt firar pasken, men lite paskgodis maste man ju ända ha!
Härligt med en massa pyssel till E som gillar sant sa mycket!
Kramar

Christel sa...

Lilla hönan Ella, så fint hon målar. Önskar ni var närmare, då kunde hon få ta en promenad och plocka riktiga ägg som de duktiga hönorna värpt. Alla tupparna däremot är odugliga, inte ett enda ägg lägger de. Kram till er och hoppas ni får en fin påsk!

Miss Marie sa...

Underbart med påskpaket! :)

Saltistjejen sa...

syster i söder,
ja det var det verkligen! TACK för de fina sakerna! Boken och väskan!


Trillingnöten,
nej vi firar inte påsk så mycket här vi heller eftersom den helgen ju liksom "inte riktigt finns". Man är inte ledig från jobbet så det r som en vanlig helg på ngt vis.
Och du jag förstod att det var något tungt som hänt, och jag har full förståelse för att du inte vill skriva om det i din blogg. Skickar en stor kram till dig och familjen!!!!! Det fina är ändå att ni är HÄR nu och har varit det en längre tid så att ni kunde få umgås mycket under hennes sista tid. Och nu kan få stöd av resten av familjen och släkten. Sådant betyder mycket.
Kram!!!!!!


Martina,
nej vi firar inte heller direkt. Sedan E blivit större så hittar vi såklart på lite. Easter Egg Hunt blir det och så skickade min mamma lite kycklingar till dekoration förra året så de ska jag nog leta fram igen i år. Fast vi får passa dem så inte katterna tugar sönder dem bara...
Kram!


Christel,
ååååå DU det hade varit galet kul! Ibland är avstånd riktigt skit!!! Men kanske kan vi ses till sommaren igen. Hoppas på det.
Kramar till er alla!!!


Miss Marie,
ja påskpaket är alltid kul. Paket överhuvudtaget. :-)
Kram!

Taina sa...

Så kul att få saker skickat till sig. Vi måste ha urtråkiga vänner och släktingar för inte får vi några pysselsaker inet. Inte ens godis. Men gästerna som kommer imorgon hoppas jag har med sig något. Hahahaha! Eller är det oss det är fel på???

Kramar!!!

Saltistjejen sa...

Taina,
ja det är jätteroligt och mysigt att få saker från Sverige. Inte enbart för själva sakernas skull utan även för att det känns fint med omtanken. framförallt för E's skull.
Och nej, vi är inte bortskämda med en massa saker från Sverige heller. Inte som jag vet att vissa utlandsboende kan få, paket med godis, tidningar, böcker etc var och varannan månad.... ;-) Me jag tror det kan handla om så många saker. Till viss del även lite kopplat till tiden man är ifrån Sverige också. Ju längre man bor borta ju färre sådana här saker tror jag kommer. Om man inte råkar ha en familj eller vänner som är extremt duktiga och generösa med sådana här saker då. Och vi får alltid massa fina saker då vi får besök! :-)
Hoppas nu ni får godis från besökarna!!!
Kramar!