fredag, mars 22, 2013

Mer än Fredagstrött

Fredag idag. Solen lyser från en blå himmel. Härligt! Kylan biter sig dock envist fast. När ska den ge sig egentligen?!?!?! Jag vet, inte klaga det hjälper inte. Men just nu känner jag att jag är så trött på den att jag ändå måste.

Trött ja. Det är jag rent allmänt. Denna veckan har varit otroligt intensiv och ja, jag känner lite att jag går på reserven just nu. Jobbade hemifrån igår vilket var skönt, men det är enormt mycket som ska göras nu så det blev ändå en lång arbetsdag. Jag fick dock ett skönt avbrott eftersom jag gick iväg och träffade ett par kompisar över en middag här i staden vid 18-tiden. Så välbehövligt! Vi har inte setts sedan innan jul så det var väldigt kul att träffas. Men när jag kom tillbaka var det bara att sätta sig vid datorn igen så snart Lill-Skruttan gått och lagt sig. Avslutade en bit efter 23-tiden eftersom jag då kände att min hjärna ändå inte orkade mer, så då fick det bli sängen.

Idag hoppas jag att det ska vara något lugnare för jag känner mig som sagt ganska sliten nu. Och jag är tacksam över att det är fredag och att helgen står och knackar på. Det får bli en helg av vila känner jag. Ladda batterierna. Jag lär behöva det för den kommande veckan lär bli minst lika intensiv om inte värre. Slutspurten inför vår dead line som är den 3:e april. Jag får ta efter Lipton och Tazo. De vet minsann hur man kan vila, sova och mysa sig igenom en hel dag utan några som helst problem...

Hoppas ni andra där ute får en riktigt fin och skön helg!


8 kommentarer:

Martina sa...

Hoppas att du hinner med lite välbehövlig vila i helgen. Men först, ha en jättebra fredag!
Kramar

Saltistjejen sa...

Martina,
TACK! ja det hoppas jag med.
Ha nu en fin helg du också!
Kramar!

pratglad sa...

Heja, heja dig!!! Hoppas att du får lite vila i helgen!

kram på dig!!

Sahra sa...

Var rädd om dig. Ta det lugnt i helgen. Ät och sov och kärleksbomba ska du se att du fixar nästa vecka galant
Kram

Saltistjejen sa...

pratglad,
TACK vännen!!!
Kram!


Sahra,
du det lät som en bra kombo! TACK! Ska försöka få till den i helgen.
Kram°

Desiree sa...

Ja hoppas du får en både trevlig och lugn helg. Det är nog extra viktigt att ladda batterierna nu när du är inne i en riktigt intensiv period. Skönt att du fick en trevlig paus igår med middag hos vänner. Jag tror faktiskt man jobbar mer effektivt om man får sådana välbehövliga pauser och får chansen att vila emellanåt.
Kram!

regnnatt sa...

Och nu är det fredagskväll här också och jag är trött. Imorgon åker vi över till London ett par dagar, pausar en tillvaro för att ge en annan näring. Alla är värda omsorg.
Hoppas verkligen du får en chans att vila ut med din familj. Kram

Saltistjejen sa...

Desiree,
tack! Ja det lär nog bli en ganska lugn helg. Förhoppningsvis med lite bättre väder också än förra helgen. Och visst gör sådana pauser att man kan fokusera bättre på jobbet. Man behöver det ibland.
Kram!


regnnatt,
vad det låter bra att ni ska åka till London ett tag. Att få miljöombyte är också något som gör att man kan ladda sina energidepåer. Jag hoppas att ni får en riktigt fin resa!
Kram!