söndag, mars 31, 2013

Påskafton

Vilken dag!! Gårdagen. Påskafton. Den började med Easter Egg Hunt i förmiddags. Oerhört lyckad sådan! Men det får bli ett eget inlägg senare. Efteråt var vi nog alla lite trötta, men Lill-Skruttan hög på socker och fortfarande ganska i gasen. Vi skypade med Skånefamiljen en stund vilket var himla mysigt. Och så blev det en kort promenad i det fina vädret.

På kvällen ville Lill-Skruttan mer än gärna måla äggen till vår lilla påskmiddag. Full koncentration. Hade först tänkt ha inkokt lax till påskiddag, men orken fanns inte riktigt där att göra i ordning den i tid, så det blir imorgon istället. Vi körde istället traditionellt med sill, potatis och ägg! Och vår Påskmust såklart!! Me like!

Kvällen avslutades med ett långt parti "Fia med Knuff" och sedan efter att Lill-Skruttan somnat kollade jag och M på "Skyfall". Men nu är det hög tid för kudden känner jag. Imorgon är det söndag och Påskdag. Inga direkta planer inför den vilket känns väldigt skönt.

6 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Vilken koncentration! Glad påsk!

Trillingnöten sa...

Låter som en fantastisk påskafton! Vi ska fira idag istället så igår var mer förberedelse. Förresten, roligt att ni spelade "Fia med knuff" igår. Vi köpte nämligen ett sånt igår och spelade med N för första gången. Riktigt populärt. Dock var det en annan version med kort istället för det normala med tärning. Det gick lika bra ändå om inte något roligare! :) Ha en fin påskdag!

Emma sa...

Mysigt!! Vår egg hunt var lite av en besvikelse så nästa år blir det någonannanstans - men vi fick en fantastiskt dag vi med.

Vilka dina ägg hon målade! Och vad AVIS jag blir när jag ser påskmusten.

Ha en härligpåskdag!

Coolaannna sa...

Vilken ljuvlig påskafton! Och vilka söta ägg och flaskor av påskmust!!!

Söta lilla Skruttan!!!

Kram på er!

Martina sa...

Härlig paskafton!
Vi har haft easter egg hunt idag. Och ätit gott. Och bara varit och haft det skönt.
Hoppas att ni ocksa far en lugn och skön pasksöndag!
Kramar

Saltistjejen sa...

Steel City Anna,
haha ja du det är det verkligen.
Hoppas du haft en fin påsk du också!
kram!


Trillingnöten,
ja det var det. Skön och rolig på samma gång. Haha kul att ni fått tag på Fia också! Vi har letat här men inte hittat ngt sådant spel i affären. Vi har kört digitalt... ;-)
Ipadversionen.
Kram!


Emma,
ja det var en riktigt bra Egg Hunt också. Och det är mysigt att kunna skapa nya traditioner tycker jag. Härligt att ni fick en bra dag trots liten besvikelse med just Egg hunt.
Kramar!


Coolaanna,
ja det var vädligt skönt faktiskt. Och roligt och mysigt.
Kram!


Martina,
kul att ni haft er påskäggsjakt idag.
Fortsätt njuta av er lediga måndag också. Själva jobbar vi ju som vanligt imorgon.
Kram!!